reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Klaudia martynia śpi identycznie
a w dzień jeśli przedłuży spanie nawet do 4 godzin nie wybudzam !!!

nadal nie:no: odpieluszkowane
jak jest ciepło to mała ma same majteczki jak chce siusiu to woła o pieluszkę
nadal wielkie NIE dla nocnika

a do groty solnej chodziłam z malutką jak miała pół roczku
polecam:tak:można się fajnie zrelaksować

reklama
cichutko Wam zazdroszczę nocniczków
ale nie będę na siłę tego robiła

za m-c przedszkole może tam przykuma jak zobaczy inne dzieci

co oczywiście nie oznacza że nie próbuję
rozmawiamy o tym codziennie:tak:
i ustalamy ważne fakty :evil:pielucha dla małej dzidzi ,martynia już duża itd..

zobaczymy:blink:

Dzieki niesia :elvis:. To miłe bardzo choć moim zdaniemto zdjęcie jest okropne, jestem na nim sztuczna:confused2:, a ten tekst tez pozostawia wiele do życzenia :no2::ninja2::unibrow:
droga NiaNiu chcialam ci powiadomic ze sierpniowe wydanie olivii mozna zakupic rowniez na mykonosie co oznacza ze zaczelas miedzynarodowa kariere!;-)

nie przejmuj sie kochana ze bzdury wsiowe napisali albo ze zdjecie nienajlepsze wybrali. oni sie na tym najnormalniej nie znaja!:tak:
co do tekstu, to ja sie kiedys troszke bawilam w modeling i takie tam i nie uwierzylybyscie jakie bzdury wypisuja i wymyslaja a my sobie nie zdajemy z tego sprawy (szczytem dla mnie byl reportaz w programie uwaga w tvn. byl o smierci brata mojej kolezanki i takich bredni to bym nie wymyslila jakbym 100 lat dumala w jaskini!:no:).
a odnosnie zdjecia to tez nie lepiej. ten moj niedoszly ukochany robi zdjecia do voyagera greckiego. pomagalam mu juz przy trzech sesjach. byly zdjecia ze mi dech zapieralo a po przeslaniu do redakcji ukazywaly sie takie przecietne albo i kiepskie.:no: nie mam pojecia jakim kluczem oni mysla?

a tam musze jakąś orzechową babe upichcić albo cuś :-D:-D:-D:-D:-D

moze sernik w stylu greckim z philadelphia?? jak jestes zainteresowana to ci przesle przepis:tak:
Osobiście to uważam, że danej osobie rodzą się dzieci określonego typu. I jesli pierwsze było nieśpiące, to drugie tez takie będzie. Bo w zasadzie czemu mialoby byc inne? Wiele zalezy od trybu zycia matki w ciąży. No i skoro Maciek był kłopotliwy ze spaniem, to boję się, że Jagódka tez nie będzie zbyt namiętnie leżakować. A jak będzie - opowiem w listopadzie :-D
oj moja mam by sie nie nie zgodzila!:-D
moja mama-dziala jak mis brunatny w czasie zimy
moja starsza siostra-dramat. 45minut usylpiania, 15 minut snu
ja- w normie sie mieszcze. z lekim naciskiem na spiocha
moja mlodsza siostra- jak od ramki odrysowana

Witam wieczorkiem:-)
może wkońcu ida mi się poczytać, co się dzisiaj działo, bo w pracy urwanie głowy:dull:
właśnie zrobiłam kotlety z cukinii...pierwszy raz, ale jakoś mi to nie podeszło, posoliłam ile się tylko dało, ale jakoś to nie mój smak, wolę schaboszczaka:rofl2:

Osobiście to uważam, że danej osobie rodzą się dzieci określonego typu. I jesli pierwsze było nieśpiące, to drugie tez takie będzie. Bo w zasadzie czemu mialoby byc inne? Wiele zalezy od trybu zycia matki w ciąży. No i skoro Maciek był kłopotliwy ze spaniem, to boję się, że Jagódka tez nie będzie zbyt namiętnie leżakować. A jak będzie - opowiem w listopadzie :-D

Chyba coś w tym jest;-) MOja szwagierka ma 2 córeczki, jest między nimi rok różnicy i obie mało spały, obie miały kolki przez pierwsze pół roku życia, wogóle ich wychowanie na początku było praktycznie takie samo, powtórka z rozrywki:confused2: A jaki tryb życia prowadziła szwagierka....non stop w ruchu, w samochodzie w rozjazdach, nie umiała wysiedziec jednego dnia w domku, więc może dlatego dziewczynki jako niemowlaki były takie niespokojne......to oczywiście nie jest reguła, ale ich przypadek daje do myślenia;-) ale filozofia...moja na dodatek...:szok::rofl2::rofl2::cool:

A może jak i łoś wyoczy dupsko w zimnym morzu to Mu chrapanie przejdzie? :rofl2:
jemu to chyba już nic nie pomoże :no::szok::wściekła/y::rofl2::rofl2:

a najlepsze jest to,że głoszą ladną pogodę i ciągnie mnie nad ten nasz Bałtyk jak cholera:tak:już sama nie wiem co robić, bo urlop mogę jednak wziąść, bo klamka jeszcze nie zapadła na amen:confused2:
Help me....:sorry:

NIe myślę o sobie, a tym bardziej o R,. ale chciałabym widziec dawidka jak bawi się na plaży, robi babki z piasku....noi non stop ucieka mi do morza, a ja biegne za nim,żeby przypadkiem sie nie zamoczył i nie przeziębił, bo podobno woda ma tam 15 stopi....łaaaaaaa.....już na samą myśl mi zimno :-/

Ponoć te gorące źródła to rewelacyjna sprawa:tak:

To jest super sprawa:cool2:
byłam 2 lata temu na słowacji w Rajeckich Teplicach i było super, a 4 lata temu w Budapeszcie, tam to dopiero jest raj:cool: Zresztą na słowacji jest bardzo dużo takich zródel, niektóre specjalnie przygotowane pod dzieci z różnymi atrakcjami typu zjeżdzalnie, brodziki,zabawy itd...ja mam to 2 godzinki od domu jadąc autkiem, więc może zamiast bałtyku taki wypad:confused: Chociaz będe miała pewnośc ,że wymoczę dupsko w ciepłej termalnej wodzie, a nie lodowatym morzu:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry