reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

a ja zazraz zjem śniadanko :-) tylko jeszcze nei wiem na co mam ochote:-) może pojde do rodziców oni mają pasztet :-) drobiowy :-)

reklama
Kurcze, przez ten net, to nic mi się nie chce robić :) Jak już włączę komputer to tak bym siedziała cały czas i czytała. A już wczoraj miałam wielkie plany, żeby tę torbę do szpitala w końcu spakować :D Chyba się teraz za to wezmę.

Aga nie przejmuj się koleżanki takie sa czasami a twój  synuś to juz duzy chłopak moja kumpela tez miała w takim odstępie jak ty i super sie chowają dzieciaczki razem, zobaczysz że synuś będzie ci pomagał i bedzie wtedy chodził taki dumny  głowa do góry

Witam kolezanki - dzis mam wolne wiec do Was tak wczesnie zagladam - moze dzis nie bede musiala tak nadganiac w czytaniu.

dziekuje za odpowiedz w sprawie EKG - za chwile ide po skierowanie ;D

Agus nie przejmuj sie, moja znajoma jest w Krakowie sama - tzn. rodzice i tesciowie daleko, malo znajomych i jakos sobie dali rade, a dzieci mieli rowno w odstepie 2 letnim. Zreszta zobaczysz niektore z nas jak sie zabiora za druga dzidzie tez beda miec rozsterki i tych bedziesz nas pocieszac ;D

Mi waga od miesiaca stanela na +9. Ale ja to na diecie wyladowalam...., wiec nie wiem jaki bylby moj przyrost wagi w innych warunkach.

Lilka Ty to masz przejscia :mad:.
Powodzenia zycze w ustabilizowaniu sytuacji, ta Twoja mama to chyba rzeczywiscie ma jakis problem :(

Dzieki dziewczynki za slowa pocieszenia.Czasem mnie takie leki dopadaja..ale ogolnie to ja bardzo chce miec 2 dziecko i widze to raczej pozytywnie...Tylko jak sie czlowiek naslucha to pozniej to w srodku siedzi i dusi :mad:Ale fajnie ,ze mozna sie wam wyzalic i pocieszycie,podsuniecie jakies pomysly...tak sie odrazu bardziej kolorowo robi :).
Lilka,ale przerabane  z ta twoja mama macie.Wy chyba na prawde odetchniecie dopiero po jakiejs przeprowadzce...
Ale podziwiam cie,wiele juz przetrwalas.Zycze powodzenia,mam nadzieje,ze wszystko pouklada sie jak najlepiej.Trzymam za was kciuki.

Alka, a jaką ty masz wadę wzroku, bo ja do tej pory tez nie wiem, jak będe rodzić :( każdy lekarz mówi co innego :( ciekawa jestem, co ci twoja okulistka powie

Czesc Kochane
Agnieszko nawet przez mysl by mi nie przeszlo ze sobie nie poradzisz z dzieciaczkami, taka zaradna jestes dziewczyna i synus Twoj taki duzy juz jest a poza tym z tego co pamietam to mezus tez zawsze chetny do pomocy wiec bedzie ok a ta Twoja kolezanka to rzeczywiscie musi miec jakies zle doswiadczenia z pierwszym dzieckiem ze tak mowi, dziwna.
Klaudia ja tez mam zapas tetry w postaci 40 sztuk i mam zamiar w domciu ich uzywac a na spacerek czy do lekarza czy na noc to tez pampersy beda pod reka.
Tylko mam pytanko, jakie kupujecie pampersy na poczatek?
Myslalam zeby kupic Pampers new born ale mi jedna kolezanka mowila ze sa drogie a takie maluszki trzeba czesto przewijac i mam kupic jakies tansze, tylko nie wiem czy one beda dobre? I jakie? co myslicie??

reklama
Aga, tak myślę o tej twojej koleżance. Kurcze są tacy ludzie, którzy lubią wyolbrzymiać wszystko i dołować innych. Mam taką jedną kumpelę, pesymizm z niej bucha, i jak się jej słucha dłużej, to dochodzi się do wniosku, że wszystko jest do d... Ona strasznie nie chciała mieć dzieci (sama ma złe doświadczenia z dzieciństwa) i zarzekała się, że nigdy nie będzie miała, bo napewno będzie straszną matką itp. Ale zaczęłam nad nią pracować, bo w sumie to fajna babeczka jest i dopiero teraz jak ja jestem w ciąży i zdaję jej relacje z tego, jak to fajnie jest (bo mi jest naprawdę fajnie :)) to ja przekonałam i też zaczęli starania o dziecko (są 8 lat po ślubie). A do tej pory też słyszałam, że jakby co, to by się pochlastała :)

Do góry