reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

:D :D :D Moze nie będzie tak źle Klaudio.

Moja mama bardzo jest za tetrą. Pewnie dlatego że nie zna tych "nowych" jak dla niej pieluszek i stad jej sceptyczne do nich nastawienie. Uważa ze powinnam korzystać z tetry.
Ja bede korzystać z pieluszek jednorazowych, ale ten pomysł z równoległym korzystaniem pieluch tetrowych (na poczatku) wydaję się mi całkiem fajny.
Jak bedzie wyjdzie w praniu ;) ;) ;)

reklama
Klaudia my to idziemy leb w leb ,ciekawe ktora z Nas pierwsza ruszy :laugh:Ja tez na poczatku bede uzywac tetry na zmiane z pampersem ,a te ceratki tez kupilam ,ale od 3kg

U mnie z waga też nie najgorzej, bo 13 na plus.
Licze że za duzo mi jeszcze nie przybedzie. Choć opinie są rózne: moja kumpela w oststnich dwóch tyg.przytyła 3 kg!!! I mówi że wcale się nie obżerała.

Kurko ja wg kalendarza jestem 1 dzień za Tobą i Klaudią. Ale przez cc mamuśką zostanę już 27 czerwca :D

Dziendoberek babulki!Ja chyba dzis lewa noga wstalam :p.Wiecie bylam wczoraj u kumpeli,ktora ma dziewczynke w  wieku Doriana,nastepnej ciazy nie planuje-i tak mnie zdolowala,ze szok...Stwierdzila,ze Doriana musze do przedszkola zapisac od wrzesnia(bedzie mial 2,5 roku)bo inaczej sobie nie poradze.Ze jak ona by byla w ciazy to by sie pociela chyba...No i mnie podziwia ,ze ja sie sama na taka meke zdecydowalam ::) ::) ::)rety taka podbudowana ta rozmowa wyszlam  :mad: :mad: :mad: :p :-[ :p

Aguś ty sie nei martw może miałą złe doświadczenie ale nie muszą one Ciebie spotkać... może z pierwszym dzieckiem sobie nie radziła... i stad jej nastawienie :-) pamietaj że Ty sama decydujesz o sobie i jak bedzie to zalezy od Ciebie :-) a wierze że dasz sobie raade :-) bo Kochana Babulka z Ciebie :-)

Brunetko po cesarce musisz koniecznie zdać relacje:-) bede czekała niecierpliwie:-) bo ja moge mieć cesarke najwcześiej 10 lipca...

Ja sie przez jakiś czas martwiłam że moje piersi siary nei produkują ... ale jak Klaudia wczoraj napisała, że jak sciśnie to leci wiec ja ścisneła troszke i rzeczywiscie coś tam jest :-)

hej laseczki
a ja do Poznania zaraz wyjezdzam i przyszlam sie pozegnac na pare godzinek
no tylko wspomne ze zostalismy wyrzuceni z domu przezmoja mame i do Poznania jedziemy do Karola mamy aby pogadac

ale opowiem jak wrocimy

Aga nie przejmuj sie ta kolezanka,to twoja sprawa,ze ona by sie pociela nie znaczym ze wszyscy tak to widza ;)
glowa do gory

buziaczki :D

Aga ,Ty sie nie przejuj ta swoja kuma,ona jak sie chce ciac to niech sie tnie,a Ty rady dasz.Dorian jest juz odchowany.Moja kumpela to urodzila jedno po drugim i dala rady i nikt jej nie pomagal sama byla.
Lilka ta twoja mama to niezly numer ,moze ona przekwita czy cos jej sie robi -Wy sie z Karolem nie dajcie

Co do wagi to ja przytyłam 11 kg, ale ostatnio też mi coś waga stanęła :)
Co do tej tetry to mam taki zamiar używać, ale Brunetko masz rację, że to wyjdzie w praniu :D Jak się okaże, że za dużo z tym roboty i zachodu, to pewnie szybko mi przejdzie :D
Kurka, my rzeczywiście łeb w łeb :) Ja tez juz bym strasznie chciała urodzić :)
Aga, a tu sie nie przejmuj koleżanką. Asiołek ma rację, pewnie sobie za bardzo nie radziła z jedną dzidzią i dlatego ją to przeraża. A co mają powiedzieć kobitki, które rodzą bliźniaki i muszą się dwójka naraz opiekować? Napewno sobie dasz radę!!!! Przeciez nie będziesz sama z tymi dzieciakami :)

reklama
Do góry