A te wasze bóle w pachwinach to męczyły mnie jakiś miesiąc temu i przeszły. Za to kręgosłup daje o sobie znać za każdym razem jak próbuję się podnieść z łóżka, lub jak sobie troszkę pospaceruje.Ale z moimi kilogramami (dziś się ważyłam i mam już 34 kg do przodu : : : ) to chyba ma prawo boleć. Do tego te nogi takie spuchnięte - jak założę skarpetki to wyglądają jakbym w gipsie chodziła :laugh: :laugh:
reklama
damayanti
Fanka BB :)
Ja tez miałam ktg, i to w sumie dwa razy - jak mnie brzuch pobolewał i plecy i chcialam na zwolnienie na kilka dni isc, to mi zrobila polozna (przez to pobolewanie brzucha, ale to bylo chyba zmeczenie, a nie żadne skurcze) i potem, jak mnie do szpitala z tym nadcisnieniem przyjmowali. 20 minut to trwa, bada sie akcje serduszka dzidzi i do ręki dostaje się takie coś, co się wciska, jak maleństwo się rusza. Moje oczywiście raptem spokojne było przy tym badaniu. Podobno bardzo slychać przy ktg, jak się poród zaczyna i skurcze jak są. W szpitalu to na cały korytarz nieraz słychac było, jak ktoś miał takie badanie robione.
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Ja ktg tez nie mialam robionego i pewnie zrobia mi dopiero jak rodzic pojade.
Sylwio, no wlasnie ten sam termin mamy, kilka dni temu pisalam, ze leb w leb idziemy jeszcze Elialli zdaje sie tez ma na 21-go.
Co do Twojej anemii to moze powinnas zakisci sobie buraczkow?? Ja wierze, ze to pomaga wlasnie na poparwe jakisci krwi. Warto sprobowac
Sylwio, no wlasnie ten sam termin mamy, kilka dni temu pisalam, ze leb w leb idziemy jeszcze Elialli zdaje sie tez ma na 21-go.
Co do Twojej anemii to moze powinnas zakisci sobie buraczkow?? Ja wierze, ze to pomaga wlasnie na poparwe jakisci krwi. Warto sprobowac
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Graszko, jak sobie zrobisz wygodne siedzonko w samochodzie, mam na mysli kilka poduszeczek, to i plecki powinny byc odciazone troszke i nie zamartwiaj sie na przyszlosc, w koncu kierowca jest Twoj maz
Frido, plytki wogle mi sie bardzo podobaja a co do ulozenia, to chyba musialabym zalosowac
Jeszcze co do czkawki, to nadal czuje ja w dole troszke bardziej po lewej stronie, chociaz moj maly wierci sie przeokropnie i zmyla mnie ciagle co do swojego ulozenia.
Gazelaczku, ja tez zastanawialam sie co to sie maluszkowi rusza jak "czka" i nawet probowalam poczkac sobie, ale u mnie to sie rusza i okolica glowy i brzuch
Frido, plytki wogle mi sie bardzo podobaja a co do ulozenia, to chyba musialabym zalosowac
Jeszcze co do czkawki, to nadal czuje ja w dole troszke bardziej po lewej stronie, chociaz moj maly wierci sie przeokropnie i zmyla mnie ciagle co do swojego ulozenia.
Gazelaczku, ja tez zastanawialam sie co to sie maluszkowi rusza jak "czka" i nawet probowalam poczkac sobie, ale u mnie to sie rusza i okolica glowy i brzuch
reklama