reklama
mania
Fanka BB :)
ja do lekarza a w zadzadzie do dwoch pedze w srode i ciekawe co tym razem mi powiedza
ja tez mam nadzieje ze z Anitka jest dobrze!!! moze jest juz szczesliwa mamusia? w kazdym razie strasznie mocno sciskam piachy za te brzuchatki ktore juz niedlugo beda brzuchatkam i oby malenstwa byly zdrowe!!!!!
ja tez mam nadzieje ze z Anitka jest dobrze!!! moze jest juz szczesliwa mamusia? w kazdym razie strasznie mocno sciskam piachy za te brzuchatki ktore juz niedlugo beda brzuchatkam i oby malenstwa byly zdrowe!!!!!
graszka-po
graszka-po
graszka-po
S k a r b u ś w i e l k i e g r a t u l a c j e d l a c i e b i e i m a l e ń s t w a ! !
Ja miałam robione ktg jak byłam w szpitalu. Jest to badanie tętna dziecka i czynności skurczowej macicy.
Graszko życzę ci bezpiecznej podróży.
Ja miałam robione ktg jak byłam w szpitalu. Jest to badanie tętna dziecka i czynności skurczowej macicy.
Graszko życzę ci bezpiecznej podróży.
reklama
mania
oj graszka KObieto nie zadreczaj sie!!! co ma wisiec nie utonie ;D przecierz jest ta akcja jastrzab to na drodze bezpieczniej bedzie!!!!!
poruszaj sie troszke przed podroza lub utnij sobie drzemke i sie zrelaksuj to ma byc przyjemnosc a nie katusze!!!!
szerokiej drogi!
poruszaj sie troszke przed podroza lub utnij sobie drzemke i sie zrelaksuj to ma byc przyjemnosc a nie katusze!!!!
szerokiej drogi!