reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Frida, to ukośne [drugie] wygląda dużo ciekawiej. Przynajmniej z takiej perspektywy od góry, hi hi ;D I chyba powierzcnia wydaje sie większa.

Na pewno powiększy, tym bardziej że Asiołek ma rację: przy dwukolorowych kaflach, tak jest ładniej po prostu. Może trochę więcej roboty i docinania, ale efekt fajniejszy.
Ja też mam z reguły w karo, choc w jednym kolorze kafle, a na prosto jedynie na balkonach.

Nadgonilam ;D
SKARBUS GRATULACJE

Tusiu - jestesmy calym sercem z Toba.

Niestety wiesci od Anitki nie mam - mimo wszytsko kontakt utrudniony - to jednak Paryz, a ja mam problemy z sms'ami do Anity, a dzwonic nie dzwonie za czesto :(. Obiecala ze sie odezwie, wiec trzymama za slowo ;D

Frida mnie tez uklad w karo bardziej sie podoba ;D

Jutro ide znow na badania.
Gin kazal mi tez zrobic sobie EKG - miala ktoras takie zalecenie? Zastanawiam sie dlaczego kazal mi pod tym wzgledem sie przebadac - no nic zobaczymy za tydzien.

Ja wlasnie wcinam budyn wisniowy
kobitki miala juz ktoras robione KTG (przynajmniej te ktore otwieraja sezon na porody w lipcu)bo ja ide dopiero 15-tego

reklama
Kurka, ja nie mialam ktg wiec ci nie moge pomoc
zmykam robic obiadek dla mezula, bo za godzine powinien byc a ja daleko w polu... hihih

Do góry