reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Asiolku, ja mam podobne obawy, bo anemie mam od pocztku ciazy i za kazdym badaniem wyniki gorsze, mimo lykania witamin, dwoch preparatow z zelazem i zmiany diety na bardziej bogata w zelazo... obecnie biore prenatal (wczesniej braam juz feminatal, elevit) i oprocz sorbiferu, to tardyferon fol, tez zelazo tylko ze z dodatkowa dawka kwasu foliowego

u nas wieje.....haaaaa w koncu powietrze sie rusza ;) Tymcio szaleje a ja nie wiem gdzie rece wsadzic :p po weekendzie nigdy nie wiem co gdzie jest ....panowie rzadza

Martuska, my mamy ten sam termin i ja jak na razie tez nie mam zadnych boli w pachwinach tylko ten nacisk na pecherz mnie dobija, ledwo wstane juz mi sie znowu chce...zwariowac mozna  ::)

Sylwia ja jestem w toalecie co sekunde,czasam juz wody nawet nie spuszczam bo wiem ,ze zaraz tu wroce -tragedia :laugh:za to w nocy nie wstaje wogole

reklama
kafelki jak sie układa prosto - ukłąda sie dużo szybciej :-) ja mam na prosto ale mam jednokolorowe wiec :-) uznałam że nie ma co kombinowac :-) ale gdybym miała 2 kolorowe to pewnie bym sie zdecydowała na ten 2 sposób....

Do góry