reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
a ja dzisiaj od rana ruszam gębulą normalnie nie wiem, co we mnie wstąpiło, nie moge przestać
Rano zjadłam płatki, potem wypiłam kawę, do której zjadłam czekoladki, potem było mi mało słodkiego, to zjadłam pół paczki daktyli, potem jogurt, potem pół paczki rodzynek, a teraz zupę pomidorową kurcze, a tu dopiero godzina 13 co to będzie do wieczora??
Rano zjadłam płatki, potem wypiłam kawę, do której zjadłam czekoladki, potem było mi mało słodkiego, to zjadłam pół paczki daktyli, potem jogurt, potem pół paczki rodzynek, a teraz zupę pomidorową kurcze, a tu dopiero godzina 13 co to będzie do wieczora??
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Mój mężulek tez jest mistrzem robienia kotletów Bardzo mnie to cieszy, bo ja nie przepadam za ich robieniem. I zawsze robi na dwa dni
U mnie zaczęło właśnie padać i tak się jakoś śpiąco zrobiło. Chyba skoczę do wyrka i przytulę się do... bokserków mężusiowych
U mnie zaczęło właśnie padać i tak się jakoś śpiąco zrobiło. Chyba skoczę do wyrka i przytulę się do... bokserków mężusiowych
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
u mnie też pada :-) ale wole jak pada niż jak są takie upały przeraźliwe... teraz przynajmniej lepiej śpie o ile możńa to nazwac spaniem :-)
ale mimo tego, że pogoda senna - podoba mi sie :-) zawsze można sobie przed obiadkiem lub po... pospać ihihihi polenić sie :-)
ale mimo tego, że pogoda senna - podoba mi sie :-) zawsze można sobie przed obiadkiem lub po... pospać ihihihi polenić sie :-)
Lilka
Fanka BB :)
;D ;D Klaudia towg zabobonow powinnas coreczki sie spodziewac jak tyle slodyczy wtryniasz ;D ;D
a ja teraz siedzie i pisze zlodem na patyku w gebuli hihih
pojechalam rowerem na obiadowe zakupy,i jakos co nie ktorzy ludzie dziwnie sie namnie patrzyli :
no bo co w tym takiego dziwnego jak sie widzi babe z big brzuchem na rowerze ;D
a mi lepiej jechac niz isc
pisalyscie cos o bolu w pachwinach,domyslam sie ze to chodzi o jakies bole tam na dole
ja dzisiaj przez moje bole wstalam o 10.30 strasznie mnie kluje
ciekawe czy to cos oznacza.... :
Asiolku ale masz super mezusia ze ci gotuje
moj to obiecal ze bedzie mi gotowac od czasu do czasu ale jak juz cos zrobi to zjesc nie idzie ;D ZAWSZE przesoli hihihi
dlatego juz sama wole zrobic
Asiolku moglabys zmienic imie z Natali na MILENE?? bo Natali juz nie bedzie na 100% tatus postanowil
a ja teraz siedzie i pisze zlodem na patyku w gebuli hihih
pojechalam rowerem na obiadowe zakupy,i jakos co nie ktorzy ludzie dziwnie sie namnie patrzyli :
no bo co w tym takiego dziwnego jak sie widzi babe z big brzuchem na rowerze ;D
a mi lepiej jechac niz isc
pisalyscie cos o bolu w pachwinach,domyslam sie ze to chodzi o jakies bole tam na dole
ja dzisiaj przez moje bole wstalam o 10.30 strasznie mnie kluje
ciekawe czy to cos oznacza.... :
Asiolku ale masz super mezusia ze ci gotuje
moj to obiecal ze bedzie mi gotowac od czasu do czasu ale jak juz cos zrobi to zjesc nie idzie ;D ZAWSZE przesoli hihihi
dlatego juz sama wole zrobic
Asiolku moglabys zmienic imie z Natali na MILENE?? bo Natali juz nie bedzie na 100% tatus postanowil
AgaR.
Fanka BB :)
Ja mam bole w pachwinach i podbrzuszu,odczucie takie jakby miesnie bolaly i kosci,jak po przetrenowaniu.Okazuje sie ,ze to calkiem normalne bo miednica sie troszke rozchodzi.No i mam jaeszcze takie klucia w cewce moczowej(choc nie ma bakterii)ale to dlatego,ze dzidzia nisko i mometami mocno gdzies tam nacisnie...akurat to z Dorianem tez przechodzilam.
reklama
ja na razie fizycznie czuje sie calkiem nizele, choc nzjaomi krzcza ze hojracze ale co mam rozbic kiedy tyle we mnie energii?
na razie zmykam bo dzis wybieram sie do znajomego stolarza pogadac o mebelkach dla dzidzi i dobrze by bylo gdybym je narysowala, a przy necie czas tak szybko ucieka, ze jak nie wylacze to nie zaczne... hihi
na razie zmykam bo dzis wybieram sie do znajomego stolarza pogadac o mebelkach dla dzidzi i dobrze by bylo gdybym je narysowala, a przy necie czas tak szybko ucieka, ze jak nie wylacze to nie zaczne... hihi