reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Sylwia! W sumie fajnie jest być w ciąży Ale im bliżej końca, tym bardziej chce mieć to już za sobą a dzidzię mieć przy sobie. Szczerze mówiąc, to trudno jest mi sobie wyobrazić to nasze życie po porodzie, tzn. wiem jak to będzie, ale jeszcze nie czuję tego klimatu
Co do ruchów, to tez słyszałam, że ma być 10 na godzinę, ale nie na każdą godzinę Najlepiej jest podobno mierzyć po jedzeniu. U mnie po jedzeniu, to mały rozrabia całą godzinę
Co do ruchów, to tez słyszałam, że ma być 10 na godzinę, ale nie na każdą godzinę Najlepiej jest podobno mierzyć po jedzeniu. U mnie po jedzeniu, to mały rozrabia całą godzinę
reklama
Lilka
Fanka BB :)
a ja dzisiaj kupuje proszek do prania JELP(pisalyscie ze ponoc najlepszy-choc najdrozszy) i piore ciuszki bo czuje sie taka niespokojna wiedzac ze nie mam zapiete wszystko na ostatni guzik
ten JELP jest do bialych i do kolorowych ubran,ja kupuje do bialych ale kolorowe ciuszki tez w nim wypiore-czy cos sie moze stac tym kolorowym ubrankom?
no i zauwazylam w sklepie ze sa specjalne plyny do plukania dla dzieci LOWELLA czy jakos tak???
ten JELP jest do bialych i do kolorowych ubran,ja kupuje do bialych ale kolorowe ciuszki tez w nim wypiore-czy cos sie moze stac tym kolorowym ubrankom?
no i zauwazylam w sklepie ze sa specjalne plyny do plukania dla dzieci LOWELLA czy jakos tak???