nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć dziewczyny!!!
Jak tam po spotkaniu? Umieram z ciekawości ;-)
Jak tam po spotkaniu? Umieram z ciekawości ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czadowehej babeczki :-):-)aaaa i znalazlam buciory na weselicho
-WYGODA I ELEGANCJA- (214450227) - Aukcje internetowe Allegro
takie jak te na allegro ale kolor brazowy, czekam tylko az je przywiozą, podobno w srode
Babeczki mąż psychicznie lepiej chodzi o kulach albo na wozku.O własnych siłach moze gdzieś za 6m iesięcy zacznie.Koło września będzie miał kolejną operację i wyjmą mu piewszą śrubę z kolana.Remont w domu dobiega końca.Wygląda inaczej niż miałam wizję ale nie miałam czasu biegać za wieloma pierdołkami ,wiec jest jak jest...(ale jest nasz własny wiec sie bardzo cieszę )Teraz myslimy tylko o tym aby jak najszybciej tam sie przeniesc.
Kochana Juleńko...
Niech smutki znikną w górskim potoku.
By radość kwitła jak róża co roku.
By na Twej twarzy promyczek słońca, nigdy nie zniknął i trwał do końca.
By najpiękniejsze chwile w Twoim życiu trwały wiecznie.
Tego życzą Ci z całego serca.
ciocia elfiko i Weronika
Serdeczne życzenia dla JULECZKI
rośnij zdrowo i bądż szczęśliwa
DLA JULKI, KORNELKA I JAGÓDKI Z OKAZJI URODZIN NAJLEPSZE ŻYCZENIA
Cześć kochane lipcóweczki :-) (Joasia)
Dzięki za komplementy wizyta u fryzjera była całkowicie spontaniczna - zadzwoniłam rano umówic sie na przyszły tydzień na obcięcie grzywki a,ze akurat miały wolne popołudniu wczoraj to pojechałam . Na fotelu juz naszła mnie wizja króciutkiej fryzurki i mam :-)
Zadowolona jestem bardzo bo jakos tak mi lżej i chłodniej teraz
A poważnie to chyba tylko na tej fotce, zaraz coś wkleje innego żebyscie porównały
no ja nie wiem kto to mówia ja dzisiaj mam mega sprzatanie i mega lenia, musze jeszcze isc bilet kupic na jutro no i zrobic sie na bustwo co bym szaro nie wypasc przy lipcoweczkach hehe!!
no hej Iwonko :-) Czy wyprawa sie udała? czyŁoś "bardzo" sie stęsknił? A Kornelek?hejka Iwon:-)
A gdzie byłaś bo ja coś chyba przeoczyłam:dull:
my zaraz po remoncie zabieramy się za kupno łóżeczka A dzis w ikei znalazlam specjalne ograniczniki dla dziecka zeby nie spadl na podloge. Kiedys u siostry mial drzemke na duzym malzenskim łożu i spadl. Jak polecielismy zobaczyc co sie stalo to najpierw na łóżku nie było widać nic, a potem zza łóżka nieśmiało wychyliła się Maciusiowa główka i powiedziała "bam!"
a to barierka:
aha :-):-) u nas to nastąpi za jakieś 5 lat najwcześniejZ nowości zakupiliśmy już kolejny fotelik samochodowy, taki do 36 kg
jesce jesce ;-)
strasznie niecierpliwe te Lipcówki, no nie?no dobrze poczekamy
no i już???
juz????
Ewelinkoooo - jaka szkoda, ze Ciebie nie byłohejo
u nas tez dzisiaj byl straszny upał ale mój mąz miał gorzej ( jakies 40 stopni)
jesli chodzi o spotkanie to czekam na fotki booo szczegóły już znam
Dobranoc lipcóweczki
no właśnie miałam o tym napisaćobiecuję, że niebawem zmienie fotki ;-)
No to melduję się i ja :-)
Co do spotkanka, to podsumowując:
Narazie tyle, a po drodze jeszcze się nam napewno dużo przypomni :-)
- Martusia stanęła na wysokości zadania i ugościła nas rewelacyjnie. Nie wyobrażam sobie lepszego miejsca dla naszego "przedszkola". Dzieci miały basen, pluskały się, my dzięki temu nie musielismy za nimi ZBYTNIO biegać ;-)Poza tym pomidorówa, fasolka i kiełbacha były pycha. Zajadały się nie tylko dzieci :-)
- Nowe dziewczyny, jak to lipcówki, okazały się super. Elen sobie właśnie tak wyobrażałam - ciepła, miła, ciągle usmiechnięta - no i oczywiście przywiozła pycha ciasto :-) Natomiast Wiki wyobrażałam sobie zupełnie inaczej, a tu przyjechała wysoka laska - żałuję tylko, że nie miałam okazji więcej z nią pogadać.
- O naszych dzieciach można by tu pisać i pisać - jedno jest pewne WSZYSTKIE sa kochane i WSZYSTKIE są nasze. Normalnie mogłabym się nimi wszystkimi opiekować i czuję, jakbym je znała od zawsze (z nawet wcześniej, hihi) :-)
- No i muszę wspomnieć o Ani, która w ogóle nie wygląda, jakby 2 miesiące temu urodziła dziecko. Jak zobaczyłam Piotrusia, to się zdziwiłam, że dzieci mogą być takie malutkie i mogą nie mieć zębów.:-)
mmmmmmmmmmmmm sliczny,. nowy elfik!!!!
Potwierdzam
A tak wogóle to chciałam jeszcze złozyć zaległe zyczonka urodzinkowe dla wszytkich dwulatków Darii, Maciusia i Juleczki
Sto latek w szczęściu!
DLA JULKI, KORNELKA I JAGÓDKI Z OKAZJI URODZIN NAJLEPSZE ŻYCZENIA
Jak zobaczyłam Piotrusia, to się zdziwiłam, że dzieci mogą być takie malutkie i mogą nie mieć zębów.:-)
a ku ku
jak to nie mają zębów?????
czyli przede mną jeszcze jedno ząbkowanie?
tego się obawiam najbardziej
elfa nie było niestetyelf to ty nie byłaś na spotkaniu ?
No to melduję się i ja :-)
Co do spotkanka, to podsumowując:Narazie tyle, a po drodze jeszcze się nam napewno dużo przypomni :-)
- Martusia stanęła na wysokości zadania i ugościła nas rewelacyjnie. Nie wyobrażam sobie lepszego miejsca dla naszego "przedszkola". Dzieci miały basen, pluskały się, my dzięki temu nie musielismy za nimi ZBYTNIO biegać ;-)Poza tym pomidorówa, fasolka i kiełbacha były pycha. Zajadały się nie tylko dzieci :-)
- Nowe dziewczyny, jak to lipcówki, okazały się super. Elen sobie właśnie tak wyobrażałam - ciepła, miła, ciągle usmiechnięta - no i oczywiście przywiozła pycha ciasto :-) Natomiast Wiki wyobrażałam sobie zupełnie inaczej, a tu przyjechała wysoka laska - żałuję tylko, że nie miałam okazji więcej z nią pogadać.
- O naszych dzieciach można by tu pisać i pisać - jedno jest pewne WSZYSTKIE sa kochane i WSZYSTKIE są nasze. Normalnie mogłabym się nimi wszystkimi opiekować i czuję, jakbym je znała od zawsze (z nawet wcześniej, hihi) :-)
- No i muszę wspomnieć o Ani, która w ogóle nie wygląda, jakby 2 miesiące temu urodziła dziecko. Jak zobaczyłam Piotrusia, to się zdziwiłam, że dzieci mogą być takie malutkie i mogą nie mieć zębów.:-)