reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a ja , a ja????:rofl2::rofl2::rofl2:
A Asia?? Gdyby nie Asia, to pewnie by do spotkania nie doszło, bo kto by nas tak zmobilizował????? A poza tym, podziwiam Asię za te podróż - sama z dzieckiem w podróży od 7 rano do 22!!!!!! Chyle czoła :-)
A ja dziś rano mialam wypadek - spadła na mnie ciężka szafka w łazience :-( Mam poobcierane ręca i spuchnięte kolana z takimi fajnymi fioletowymi jabłkami :eek: Na szczęście lot szafki jakimś cudem przebiegał chyba łukiem i ominął brzuszek. R spojrzał na montaż szafki i już zupełnie jesteśmy teraz załamani co nasza ekipa remontowa porobiła w naszym domku. Jutro przychodzi pan z nowymi ludźmi i boję się co powie o wykonanej dotychczas robocie. W każdym razie mam doła przez spaprane mieszkanie, rozwaloną szafkę i jakoś czuję się poruszona tym porannym wypadkiem...
Rany, Gazelka, jak "dobrze", że "tylko" tyle się stało.:elvis::elvis:

Aaaaa, no i chciałam jeszcze podziękować Alusiowi za użyczenie majtek dzieciakom, hihi. :-) Maciuś postanowił nawet jedne "ochrzcić" i pięknie je obsikał :-D No i w ogóle Aluś dzielnie dzielił się wszystkim co ma z kumplami i kumpelami :-) Mojemu dziecku najbardziej spodobała sie konewka, którą podlał wszystko co było w ogrodzie, łącznie z drewnem na grilla :-)
No i furorę zrobiły klapki japonki Wiktorii. Wszyscy je chcieli choć przez chwilkę mieć na swoich stópkach :-) Na szczęście Wiktoria w tym czasie okupowała klapeczki swojej mamusi. Były o tyle lepsze od jej własnych, że były na taaaaaaakim obcasie :-)

mój opis:-)
Asia bardzo wygadana dziewczyna, której profil jest rewelacyjny (Elen proszę wlepić profil Asi)
milutka i sympatyczna, taką sobie ją wyobrażałam
i też ją bardzo podziwiam za tak długą podróż z małym dzieckiem
Ania super figurka nigdy bym nie powiedziała,że 2 miesiące temu urodziła Piotrusia
super dawała sobie radzę z 2 małych dzieci
Martusia zorganizowała super imprezę, było to najlepsze miejsce na spotkanie szczególnie w ten upał. Marta jest bardzo fajną kobitką chyba z nią rozmawiałam najdłużej, ma bardzo kobiecą figurę
jak dla mnie trochę inaczej wygląda na zdjęciach
Elen bardzo wesoła roześmiana dziewczyna, wcale nie jest taka niska, z tego co pisała to myślałam, że jest o wiele niższa i nosi okulary jak ja czego na fotkach nie widziałam
Klaudia uśmiechnięta, miła i bardzo szczuplutka, widać że dużo ćwiczy, zaraz zauważyłam zarys mięśni na rękach i nogach,( moje marzenie, ale leń nie pozwala)

reklama
Iwon cieszę się że wypad do Austrii się udał
Gazelka dużo szczęścia mieliście z tymi szafkami, dobrze że maluszkowi nic się nie stało

Do góry