reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Alka na kiedy masz termin? Bo dla mnie tez za 4 tygodnie stuknie 37 tydzien, a mam rodzic wedlug usg 21 lipca a wedlug ostatniej miesiaczki 26

kobitki tak się zastanawiam i ....bo przy Maciusiu jak trafiłam na porodówke to znaczy zanim mnie opołożyli to kobitka mnie ogoliła<teraz sama to w domku zrobie>ale tez zaproponowała mi ,żebym sobie zrobiła lewatywe...no i nie bardzo mogłam sobie poradzić,ale pielęgniarka mi zrobiła i teraz tez bym chciała ...a wy??jak sobie z tym chcecie poradzić?? :)ja wolałabym to zrobić i czuć się lepiej wiedząc ,że nic nieprzyjemnego nie wydarzy się ...wiem ,że wsumie to dla personelu normalka,ale ja osobiście ciesze się ,że mi wtedy sami zaproponowali i tym razem też jak coś poprosze o to :)

hihi...oka se raczej nie wybijemy ;)ale zaopatrzyć się trzeba :)w siumie ja nie wiem czy w tym szpitalu dadżą mi lewatywe więc zaopatrze się w aptece :)

cześć laski jakich używacie witamin bo mi lekarz powiedział zebym brała falvit i go biore a dzi8ś znalazałam tabletki folovit i kurde nie wiem czy źle od niegio usłyszalam czy co ?

:) czesc w niedziele

Grazka-szczerze to sie troszke dziwie ze nie lykasz witaminek?! a kwas folowy??

z ta lewatywa to my tu tez sie zastanawiamy bo poprzednim razem nie bylo nawet o tym mowy, na szczescie obylo sie bez niespodzianek ;)

Martica z tego co mi sie wydaje to Falvit jest dla kobiet w ciazy ale moze mi sie tylko wydaje :p zapytaj w aptece, ten Folvit to moze jakis tanszy odpowiednik falvitu hmm..... no...chyba za duzo nie pomoge

W Legnicy w szpitalu trzeba samemu kupić lewatywę. Jej nazwa to Enema.
A witaminki to lepiej łykać. Ja biorę Maternę i mam po niej wyniki bardzo ładne. Koleżanka łyka Prenatal i też jest zadowolona.

reklama
dobry wieczorek!
byliśmy dziś na poprawinach i troszkę przegiełam, niby nie tańczyłam tylko siedziałam lub spacerowałam czy stałam, ale troszkę za długo bo poszliśmy po 14 a przyszliśmy koło 21. kilka razy szliśmy do domu,ale jakośtak zostawaliśmy. mój facecik oczywiście już śpi z lekka "zmęczooooony" a ja zdałam relację (trochę pokatowałam) i idę spać. muszę teraz duużo odpoczywać.
kolorowych snów

Do góry