reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Tusiu ja mialam infekcie pare miesiecy przed ciaza po pewnym zabiegu . Bralam lekarstwa i potem na badaniu lekarskim lekarz odrazu kazal mi powtorzyc kuracje a przy nastepnej wizycie tylko spojzal i odrazu powiedzial ze jest ok i nie mialam juz robionej cytologi !

reklama
Tusiu, mi tez po leczeniu nie robiono cytologii, tylko nie wiem czy tak powinno byc czy to widzimisie lekarza, bo teraz mam innego...

co do kwestii imion to faktycznie tak glupio jak sie dowaidujesz ze ktos ze znajomych ma juz dziecko o takim imieniu lub ktos z rodziny, ja mam strasznie duza rodzine i dosc bliskie kontakty utrzymujemy i wiele imion sie powtarza ale ciezko byloby znalezc inne, ale staram sie zeby prznajmniej nie powtarzaly sie w jednym pokoleniu ... :)

ah bylabym zapomniala ja uwazam ze takie wrozki przez telefon to zwykle naciagaczki .
Najprostrzy sposob sprawdzenia ile i jakiej plci dzieci sie urodza to igla z nitka, podobnie jak z obraczka tylko nad lewa reka.
Poniewaz trosze czke interesuje sie tarotem moge sprowac cos dla was zinterpretowac nie mam jeszcze doswiadczenia ale to przynajmniej nic nie kosztuje.

to prawda to lepszy sposób, ale ja nie wiem czy chce wiedzieć jakiej płci bedzie dziecko, zobaczę może mi się zmieni, ale na razie to wolałabym mieć chyba niespodziankę...

Anitko to jesli mozesz zobacz mnie- co mi w kartach wychodzi :D

A jak to sie robi z ta igla i nitka? Nad lewa reka.Jak sie kreci w kolecxzko to co oznacza? Bo ja nie znam zadnej z tych wrozb (z obraczka tez) :D

Gazelaczku jak u ciebie?
Ja USG bede miala dopiero za miesiac - nie moge sie juz doczekac. Pierwszy raz wejde tam z moim Marcinkiem i zobaczymy nasza dzidziulke. :D

:-) Z tymi facetami to rzeczywiście czasami pod górkę :-) ale ja też postanowiłam mniej marudzić...
U mnie i Mężula jest odwrotnie to ja mam ciągle ochote na figle... a Mężul... nie ma :p

Witam na forumiku :-) Nowe Brzuchate Babulki :-)

Dziewczyny nie piszcie SMSów to tych"niby wrózek". Ja dziś wysłałam 3 SMSy i nic z tego. Ciagle praktycznie ta sama odpowiedz" dziekujmey za zaufanie, opisz szczegółowo swój problem". Wysłałam raz, dostałam ta sama odpowiedź. Wysłałam znowu i tak w kółko. Bzdura. A tak chciałam coś usłyszeć :-(

Ja powróżyć na tej nitce i obraczce?

reklama
Niaiu no szkoda ze tobie tak odpisaly mi ta odrazu odpisala a te inne tez chcialy wiecej szczegulow. Gdzies tu na forum jakas dziewczyna dawala link do stronki, gdzie mozna bylo sobie zrobic taki test na plec dziecka (to chyba Majowki) ale juz pewnie jest to gdzies gleboko.

Do góry