reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Aha u mnie z Męzem powoli sytuacja wraca do normy :-) czuję się przez to dużo lepiej... dziekuje Wam dziewczyny strasznie sie cieszę, że Was mam :-) tutaj zawsze raźniej i latwiej o zrozumienie :-)

reklama
No właśnie mnie się macica troszkę napina,twardnieje :? To są takie lekkie skórcze,których raczej nie powinno być i trzeba starać się je wyeliminować aby się z czasem nie nasiliły.

Hej Maniu pewnie ze to nie byl horror!! :D To bylo w moim snie totalne zaskoczenie,ale miłe!!

Ja do doktorka ide dopiero za tydzien w czwartek,i usg nie bede miala robione,bo ide do przychodni K a usg mamy w szpitalu.Ale napewno pogadam z lekarka o tym czy moge na plec miec zrobione to badanie bo moja kolezanka w 4 miesiacu juz wiedziala,a jej lekarz stwierdzil ze we wczesnej ciazy lepiej widac plec,bo potem ciezko czasem zobaczyc a i pomylki czesto sie zdarzaja.Tylko ze ona do tego lekarza jezdzi okolo 70km od mojego Wolsztyna.... :(

No chyba ze tez sie przejade? :idea: :)

Dziewczyny macie juz wybrane imiona? Bo my z tatuskiem ustalilismy Adriana lub Natalie. A wy? Choc powiem wam ze podobaja mi sie rosyjskie imiona dla dziewczynki jak Nadia i Lena 8)

Buziaczki i do uslyszonka

jakoś narazie nie moge sie konkretniej zdecydować :-)
czytałam kiedyś na forum jak pewna dziewczyna mówiła, że zanim sie dzidzia nie urodziła to wybrała jakieś imie a potem, jak ją zobaczyła to powiedziała " i już wiedzialam, ze to nie jakaś tam ( tu pierwotnie wybrane imie) tylko zwykła Michalina" tak mnie to rozbawiło -może coś w tym jest, że dopiero jak sie widzi Dzidzie to wtedy można wybrac najbardziej pasujące imie :-)

Agnieszko bardzo sie ciesze, ze wszystko dobrze. Mam nadzieje, ze u mnie tez bedzie wszystko dobrze. nie licze na USG, bo ta doktorka nie ma w gabinecie i pewnie da mi na pozniej w szpitalu.
Gazelaczku tobie tez zycze powodzenia, abys samych milych dla ciebie rzeczy sie dowiedziala.
Lilka, ale te rosyjskie fajne imiona. Tez mi sie podobaja.[/b]

Mnie też się Nadia i Lena podoba Lenkę chciałam kiedyś jak byłam z Doriankiem w ciąży.My jak usłyszeliśmy poraz pierwszy imię Dorian to wiedzieliśmy już że jeśli w przyszłości będzie syn to właśnie Dorian:)
Teraz mamy do dziewczynki Tatiana a jeśli będzie chłopiec to Alan(żeby nam do Dorianka pasowało,bo mi się zdaje że jak byśmy teraz dali Rysia np.to by tak dziwnie było) :wink: Choć powiem szczerze że ta Nadia też mnie troszkę kusi:)

Super dziewczyny ze wam sie podobaja te moje rosyjskie imiona :D powiem wam szczerze ze ja czesto spotykam sie z ich krytyka wiec i tu bylam na to przygotowana :D

Ludziskom nie podoba sie juz wogole Lena.......nie wiem czemu.Nadia tez nie za bardzo.Jak im mowie ze mamy wybrana Natalie to z tych trzech imion wszyscy mowia ze Natalia to najladniejsze.Tylko babcie stwierdzily ze Lena to ladne imie,lepsze od Natalii.

reklama
Asiolku ! dobrze ze mi mowisz!!!! :oops: :roll: no ja tu wcieralam i wcieralam bo balsamy nic mi nie pomagaly :( wczoraj kupilismy teki sam krem jaki stosowalam w ciazy z Tymciem z masla kakaowego i juz jest lepiej :lol:

Gazelaczku ! ja tez wcinam tony serka bialego :lol: ciekawe hm hm hm :lol:

trzymam kciuki ze Wasze badania!!!

Do góry