reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Anitko kochana. Strasznie Cię prosze opisz jezscze raz szczegółowo jak robi się to wróżbę z nitke. Jakoś nie moge sobie tego wyobrazić. Igła ma byc przewleczona nitką? Trzymam ja w prawej ręće? a co z lewą?
i jak to poruszam w góre i w dół? jakoś ni umiem.
Czekam z niecierpliwością. Zrobię sobie i Wam napisze. Ale jestem podekscytowana.

reklama
hehe Gazelaczku no pewnie ze fajnie byloby miec parke!! :lol: ale jak urodzi sie drugi chlopczyk tak samo bede bardzo szczesliwa :lol:
i strasznieeeee fajnie ze slyszalas serduszko maluszka!!!!
ja za pierwszym razem plakalam jak bubr i teraz gdy slyszalam serduszko juz drugiego dzidziulka taka samam byla moja reakcja :lol:

czy to nie jest prawdziwy cud!!!!??

wczoraj Losiek kupil mi ser bialy kremowy w takim podluznym pudelku chyba z metr :shock: wiec mam co jesc hehe

milego dnia KObietki

Gazeleczku, jak ja Ci zazdroszcze ze juz slyszalas bicie serduszka malenstwa, ja do lekarza wybieram sie dzis, zobaczymy moze i mi uda sie uslyszec dzidziusia...
Maniu, tez juz nie moge sie doczekac az sie zaokragle, mam wrazenie ze maz (choc najwspanialszy na swiecie) na razie sam nie uwierzyl jeszcze ze jest dzidzia, a uwierzy jak zobaczy :)
Aniu zdrowie i maluszek najwazniejszy, zreszta odkad jestem w ciazy stracilam ochote na prace, na szczescie szefowa, ludzka babka mnir rozumie i pozwala sie poobijac od czasu do czasu (np. teraz..hihih..)
czasem mnie korci zeby poprosic o zwolnienie tak po to zeby odpoczac, mialabym wiecej czasu na pogaduszki z Wami Mamuski !!!

Anitko ja tez taka zdechla chodze. Nieraz mam takie dni, ze nawet mi sie nie chce z lozka wstac i chodze jak cien. Cisnienie sie u mnie tez unormowalo, tylko puls mam ciagle przyspieszony przez co mam denerwujace mnie kolotania serca, dusznosci i sie bardzo szybko mecze. No dobra a teraz ide sobie powrozyc z igly i nitki. Powiedzcie jak tam wasze wrozby. Buziaki :D

No troszeczke mnie nie bylo a tu tyle do nadrobienia...zarazilyscie mnie ta wrozba, wlasnie sobie zrobilam..i jakos mi wychodzi ni to chlopiec ni dziewczynka, sama nie wiem....trzeba bedzie powtorzyc!! za oknem sniezek pada a mi jakos rak smutno...nie moge sie doczekac juz tego NASZEGO lipca!!caluje wszystkie cieżaróweczki:* i dzidziusie rowniez!!!

chcialabym sie dowiedziec czy jaies preferencje zywieniowe wskazuja na płec dzidziusia...jak wiecie cos to napiszcie, z gory dziekuje:)

Kochana Nianiu : nawlekasz igle z nitka ok. 15 cm , siadasz przy stole, nie krzyzuj nog . Lewa dlon kladziesz plasko na stole, otwarta i liniami papilarnymi do gory. W prawej rece trzymasz nitke z igla na dole, poruszasz nia gora dol ze dwa trzy razy poza stolem obok lewej dloni i umiejscowujesz nasrodku lewej dloni jakis centymetr albo dwa powyzej i czekasz az zacznie sie poruszac. Wszystko robi sie podobnie jak z wahadlem.

Nianiu jezeli chodzi o suwak to wlasnie nad tym pracuje !
A Paryz to dluga historia ale ostatecznie to zostalam tu na stale poniewaz moj maz jest francuzem portugalskiego pochodzenia !! Tak wiec mozna powiedziec ze z MILOSCI !!!

reklama
Do góry