e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
a zaraz nasmaruje maila do obsługi konsumenckiej tego całego tesco
adresik mailowy juz sobie znalazłam
nie chcę Cię dobić, ale myślisz, że kogoś to obejdzie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hejo kobitki
ja dzisiaj mam tak :chief:
powodem jest moja poranna wizyta w sklepie marki Tesco ..
ale po kolei
mam tutaj na miejscu gdzie mieszkam taki mały oddział Tesco- wszystkie potrzebne rzeczy typu spozywka, artykuły dzieciece , troche kosmetyków.
fajnie miec coś takiego pod nosem zaraz jak sie wyjdzie z domku szczególnie ,że sklep otwarty w godzinach od 6.00 do 23.00
Niestety obsługa w tym sklepie jest F A T A L N A
Do tej pory jakos to znosiłam,że dopiero przy kasie pani mnie łaskawie informowąła ,że tylko 10 artykułow obsługują a kartka sie im zgubiła z tym napisem czy to,że mi przed nosem pani dawała kartke z napisem przerwa itd itp
ale dzisiaj to juz nie wytrzymałam nerwowo wrrrrrrrrrrrr
G był rano dłużej w domku wiec wykorzystałam sytuacje i o 8.30 wyruszyłam na zakupy zostawiajac dziecko z tatą.
Jakie było moje zdziwienie kiedy w sklepie nie znalazłam ani jednej bułki, zero pieczywa a z warzyw zastałam 3 zdechłe marchewki
Of kors obok tych zdechlizn stało pieterko skrzynek ze świezym towarem niestety nie rozpakowanym jeszcze i zafoliowanym.
Były tam dorodne kalafiorki wiec podchodze do pierwszej lepszej pani w koszulce z napisem pracownik sklepu i informuje kobite,że chciałabym kupic aki kalafior
usłyszałam - to jak pani dosięgnie to prosze sobie wyjąc jeden bo ja jestem teraz zajeta i towar rozłoże pózniej
mówie babe,że nie dam rady wyjąc tego kalafiora a ona na to to prosze przyjsc pózniej
okiii nie mialam sily wiec poszłam
napakowalam koszyk ide do kasy a tam PRZERWA i nie ma otwartej kasy
wołam babe a ona ze je sniadanie
jak sie wkurzyłam to wiem tylko ja i ta pani bo pewnie rozpakowac musiala ten koszyk ,ktory zostawiłam w sklepie przy tej kasie i wyszłam
TAK JEST!!!!!!!!!!!!!!!! no i w tym ogródku dwie dwulatki też mogłyby sobie pobiegać....Planujecie wakacje, u nas te plany poszły w las w związku z wyjazdem Grzesia
Musi nam z Weronika wystarczyć nasz mały ogródek i kilka jednodniowych wycieczek np do Palmiarni (Elen ;-))
noooo, dziewczyny, takie buty to równiez dla mnie WIELKIE wyzwanie....Elen butki fajowe, bardzo mi sie podobaja i od razu mówie,że podziwiam Cie za noszenie takich wysokich obcasów
co do żłobka to niestety w tej sytuacji popieram Twojego M.
ja też uważam ,że zabrane Julki na tym etapie ze żłobka byłoby niekonsekwencją.
poczekałabym jeszcze np do końca tego tygodnia
A jesli chodzi o konkretne stwierdzenie czy jest to bunt czy brak gotowości do usamodzielnienia sie ze strony Julki to dam Ci jak zwykle jedną rade- wsłuchaj sie w siebie , przemyśl na spokojnie wszystko i na pewno podejmiesz dobra decyzje.
Ty sama najlepiej znasz swoje dziecko wiec w ostateczności postąpisz słusznie- ja w Ciebie wierze i....
Trzymam kciuki
Ewelinko jestes moją ulubioną osobą do cytowaniaprzytulanie ale potem
teraz piwoooooo i paluszki ;-)
Elen piszesz o buncie dwulatka chyba mamy to samo moja Nati nigdy nie była aniołkiem ale teraz to normalnie już mnie dobija tym ciągłym nie nie
I ma faze na słodycze chyba to ma po mnie ale dochodzi do tego że cały czas chce coś słodkiego i na miejscu 1 MAMBA, 2 lody Algidy, 3 czekoladki a i cała reszta barachła innego (czasami w nocy się budzi i w pół śnie woła mama Mamba)
ojoj ale bojowa się zrobiłaś.................kogoś mi to przypomina ;-) czy Ty aby na pewno nie jesteś w ciąży tak jak Gazelka ;-)
hejo kobitki
ja dzisiaj mam tak :chief:
nie chcę Cię dobić, ale myślisz, że kogoś to obejdzie?
buahahaha nie wiesz jeszcze do czego jest zdolna wkurzona lipcówka
a mi sie przypomina motyw z Londynem. W Anglii. ;-)elfik smaruj maila i daj babom popalic........
zawsze w takich momentach przypomina mi sie "Mis" i motyw z kiełbasa wzamian za bilet LOT-u hhehehe
a mi sie przypomina motyw z Londynem. W Anglii. ;-)
U nas tez slonko ale chłodno i troche wiate wiejecześć
a u nas piękne słoneczko i bardzo cieplutko:-)
Kurcze Ysia przepraszam ja zapomnialam i teraz składam serdeczne spóznione zyczenia urodzinoweWitam czy wszystkie juz śpicie?
Bardzo dziękuję za życzenia urodzinowe i miło mi że mnie tu jeszcze ktoś pamięta
Jestem o rok starsza i zaczyna mnie to przerażac zwłaszcza jak pomyśle o tym co będzie za rok o tej porze {zmiana kodu na 3 z przodu]
Zrobiłam w domu małą imprezkę z tej okazji i zaprosiłam parę osób było nwet ok jak na taką ilośc ludzi w naszym nowym mieszkanku
Elen piszesz o buncie dwulatka chyba mamy to samo moja Nati nigdy nie była aniołkiem ale teraz to normalnie już mnie dobija tym ciągłym nie nie
I ma faze na słodycze chyba to ma po mnie ale dochodzi do tego że cały czas chce coś słodkiego i na miejscu 1 MAMBA, 2 lody Algidy, 3 czekoladki a i cała reszta barachła innego (czasami w nocy się budzi i w pół śnie woła mama Mamba)
nie wiem czy kogoś to obejdzie ale bede smarowac az mi ktoś przynajmniej odpisze.nie chcę Cię dobić, ale myślisz, że kogoś to obejdzie?
Trzeba wierzyć,że nawet taka zakurzona kura domowa jak ja może coś jeszcze zdziałac w tym kraju
hehe kochana Ty mnie jeszcze w takim razie nie znasz ;-)ojoj ale bojowa się zrobiłaś.................kogoś mi to przypomina ;-) czy Ty aby na pewno nie jesteś w ciąży tak jak Gazelka ;-)
Noooo właśniebuahahaha nie wiesz jeszcze do czego jest zdolna wkurzona lipcówka