reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Witam wieczorowa porą ..co prawda paluszków brak ale...piwko jest jak najbardziej -to na zdrowie :)
Hejoo :-) (ja się nie boję, bo mam w d...e naboje :biggrin2:)

....;-)
bu a ha ha ...lata całe nie słyszałam tego tekstu - IWON :elvis::elvis::elvis:

troszkę poczytałam...ale do tunik jeszcze nie dotarłam, choc juz wiem ze wygrała trzecia...

Witam czy wszystkie juz śpicie?
Bardzo dziękuję za życzenia urodzinowe i miło mi że mnie tu jeszcze ktoś pamięta
Jestem o rok starsza i zaczyna mnie to przerażac zwłaszcza jak pomyśle o tym co będzie za rok o tej porze {zmiana kodu na 3 z przodu]
Zrobiłam w domu małą imprezkę z tej okazji i zaprosiłam parę osób było nwet ok jak na taką ilośc ludzi w naszym nowym mieszkanku

Elen piszesz o buncie dwulatka chyba mamy to samo moja Nati nigdy nie była aniołkiem ale teraz to normalnie już mnie dobija tym ciągłym nie nie
I ma faze na słodycze chyba to ma po mnie ale dochodzi do tego że cały czas chce coś słodkiego i na miejscu 1 MAMBA, 2 lody Algidy, 3 czekoladki a i cała reszta barachła innego (czasami w nocy się budzi i w pół śnie woła mama Mamba)

:-);-):tak:Njserdeczniejsze życzenia dla tych o których zapomniałam jak mnie tu nie było i dla dzieciaczków które skończyły dwa latka

I Kasiu K dla Ciebie buziaczek za to że masz w sobie taką siłę i walcz bo na Ciebied czekamy:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

Gazelko , Iwon i wszystkie które się urządzacie lub remontujecie współczuje i wiem jak te problemy z urządzaniem się w nowy mieszkanku dobijają bo niedawno to sama przerabiałam a mimo to trochę za tym tęsknię bo ja uwielbiam takie zmiany wiem wiem jestem trochę zakręcona ale już tak mam raz narzekam a później mi tego brak
I dziewczyny jedna rada oczywiście o ile pozwolicie to się nie śpieszcie bo czasami lepiej jest najpierrw zamieszkac w takim nie wykończonym niż śpiesząc się dokonac złych wyborów co u mnie miało miejsce w kilku przypadkach ale u Nas to była szybka decyzja w ciągu zaledwie paru tygodni doszło do tego że kupiliśmy to mieszkanie a później to ja byłam na wakacjach z Nati nad morzem i większośc decyzji to była podejmowana przez telefon ale i tak jest ok
Zmieniłabym już kilka rzeczy ale jak wiadomo kasa kasa ale to dobrze bo nie można miec wszystkiego naraz bo się tego nie zauważy , nie doceni
I dalej nie mam pomysłu co do przedpokoju mamy tylko szafę z lustrem pod zabudowe i nic ani wieszaka ani szafki na buty bo nie mogę nic ciekawego upolowac ale cały czas szukam i brak nam wielu takich dodatków które tworzą klimacik ale na to potrzeba według mnie kilku lat

cześć lipcóweczki:-)
witam sie porannie juz z połowa wypitej kawy, ale dzisiaj moje dziecie nie dało mi pospać i szalejemy juz od 6 rano. Pogoda za oknem pod psem, na dodatek wieje silny wiatr i zimno..brr...
zaraz biore się za skręcanie nowej szafki do łazienki, takiej metalowej. Męczyłam łosia o jej kupno już długo i wkońcu sie zgodził, ale prosić o skręcenie nie mam juz siły, więc zrobię to sama, a co tam:cool2: dam radę....:sorry2: chyba....

reklama
Do góry