Ja też przechodziłam przez remont miesiąc przed urodzeniem Oliwki. Robiliśmy wtedy pokój dla niej, pomieszczenie było w stanie surowym. Ekipa miała to zrobić migiem, a cud, że się wogóle wyrobili zanim się Mała urodziła. Przychodzili coprawda z rana, ale też nie codziennie, jak się potem okazało to ciągnęli przy okazji drugi remont w szkole. No i oczywiście wynik jest taki że mamy popękany tynk i jeszcze kilka innych usterek. No ale na szczęście mój R. trochę wyszczekany jest, więc powiedział im co trzeba i obciął należność przy rozliczeniu ile trzeba ;-). Ale prawda jest taka, że nie ma ludzi do pracy więc jak już się znajdzie jakąś ekipę, to wiadomo że ona ma w czym przebierać, bo zleceń mają full.No wlasnie to prawda - nie znam swoich praw i nawet nie wiem gdzie teraz dzwonic. Przeciez nie na policje? Moze macie jakies doswiadczenie albo wiedze w tych sprawach?
reklama
No to teraz dbaj o męża, coby szybko do zdrowia wrócił ;-)Czesc kobietki;-):-)! Mam kilka minut moze cos nadrobie.
Mam juz męża w domku,mniej biegania bo odeszły dojazdy do szpitala-ale mąż lezący jest na razie.Ma noge skrecona na śruby.Pierwszą wyciagna mu za 6 tygodni
uuuuuuuu.......uuuuuuu, nie chciałabym być w ich skórze... . Kobita w ciąży, to kobita zła...A co Ty Aniu porabiasz na Targówku? Co prędzej stamtąd uciekaj, bo ja tam jutro spuszczam bombę Na Targówku mieszkaja te pasażyty, które remontują moje mieszkanie Jak mi jutro nie zamontują szaf, ta chyba będę usiała jakos osobiście to towarzystwo pogonić
ciekawe kogo tam Brunetka trzyma w brzuszku?życzę dziewczynki
jak czytam o tych zarywanych nockach Ani to ... chyba zapomniałam już jak to było strasznie wyczerpujace
Hmm ja też zapomniałam..., ale jak sobie przypomnę(w drugiej połowie listopada)to Wam napisze;-)
też bym zjadła pizzę...
no i pizze też bym chętnie zjadła
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mam slinę do pasa
Zrobiłam , zjadałam i wyszło pycha(napisze nieskromnie
[
Czesc kobietki;-):-)! Mam kilka minut moze cos nadrobie.
Mam juz męża w domku,mniej biegania bo odeszły dojazdy do szpitala-ale mąż lezący jest na razie.Ma noge skrecona na śruby.Pierwszą wyciagna mu za 6 tygodni
Maks chory:dull: mega angina, gorączka, brak apetytu i ciagłe przytulanie Antybiotyk i inne lekarstwa
Praktycznie nie spałam dziś
Ide po 3 kawe
Wspólczuję babeczki i zdrówka zyczę
elfiko
lipcowe mamy ´05
Aniu olejkow uzywam i nawet zamowilam sobie w sklepie internetowym na stronie polleny( nie chcialam Cie fatygowac bo i tak juz jestem wdzieczna za poprzedni)czes Wam Kobitki
a jak sprawa stoi z olejkiem ??? moze ciocia Ania ma cos podesłac, mylse ze mogłabym znów cos załatwic... jesli nie masz to daj znac a ja się rozeznam
he he wiesz tez pamietałam ...pierscionek swietny...
no no zbliżaja się wielkimi krokami (pamietam bo Ty, Julia i mój Kubek z tego samego dnia;-))
a poza tym do dzieki Elen za życzenia powodzenia. Jakoś sobie radze i nie daje się zwariowac...no i sie pochwale ze miałam dzis swój mały sukces, udało mi się załatwic patronat medialny ogólnopolskiego radia na festiwal który teoretycznie koordynuje (praktycznie miotam się jak mucha w smole ;-))
ide czytac dalej
wg mnie pomagaja ale wiadomo - nie zawsze i nie calkowicie
dzieki
tak tak dziele dzien moich urodzinek z dwoma lipcowymi maluszkami :-):-) super!
a co do pierscionka
pamietam ze wtedy na BB bylo tak suuuupppeeeerrrrrrrrr szkoda ze to minelo :-(
elfiko
lipcowe mamy ´05
a na pizze tez?? plisssssssssssssssElen przepisik wkleję jutro
kaśka k
Fanka BB :)
zdrówka Maksiu
Elfik pierścionej zaje..fajny och pamiętam jak je kiedyś wszystkie oglądałyśmy...
jesteśmy spakowane wyjazd 7 rano o ile nie zaśpię hidzisiaj jechałam z małą na 9 do koleżanki i .... zaspałyśmy
normalne jajca diwe śpiące królewny
dobra jeszcze luknę jak łosiek się pakuje trochę mu poprzeszkadzam co by się lepiej spało i tego tam .....
Elfik pierścionej zaje..fajny och pamiętam jak je kiedyś wszystkie oglądałyśmy...
jesteśmy spakowane wyjazd 7 rano o ile nie zaśpię hidzisiaj jechałam z małą na 9 do koleżanki i .... zaspałyśmy
normalne jajca diwe śpiące królewny
dobra jeszcze luknę jak łosiek się pakuje trochę mu poprzeszkadzam co by się lepiej spało i tego tam .....
reklama
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Hello!
Prosze mi powiedzieć, KTO ZABRAL MOJE DZIECKO!!!!???????????? Bo ten brązowooki Potworek, którego dostałam wczoraj od Tuty to NIE JEST moja Julia W ciągu ostatnich dwóch lat nie płakała (wrzeszczała) tyle co wczoraj po południu, rzucała sie na podłogę, tapczan i zabawki, kopała i rzucała wszystkim to pewnie ten przereklamowany bunt dwulatka
ANIU.G - jesteś moja BOHATERKĄ!!!!!
Prosze mi powiedzieć, KTO ZABRAL MOJE DZIECKO!!!!???????????? Bo ten brązowooki Potworek, którego dostałam wczoraj od Tuty to NIE JEST moja Julia W ciągu ostatnich dwóch lat nie płakała (wrzeszczała) tyle co wczoraj po południu, rzucała sie na podłogę, tapczan i zabawki, kopała i rzucała wszystkim to pewnie ten przereklamowany bunt dwulatka
ANIU.G - jesteś moja BOHATERKĄ!!!!!