reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ta? W którym miejscu? :cool2:;-)

Jasne, że tak, aż mi serducho mocniej zabiło, jak go zobaczyłam ;-):cool2: No, no, konsekwentna jesteś, chciałaś go wtedy i na swoim postawiłaś :-)
hi hi hi
mój mąż tą konsekwencje nazywa inaczej- wierceniem dziury w brzuchu :tak::-D:zawstydzona/y::-p:sorry2:

no co za prosiaczek z Ciebie koleżanko :-p
Jestem nieuswiadomionym konsumentem i tyle. A właściwie już troche uświadomionym. Ale to co proponuje rzecznik będzie trwać cholernie długo a ja chce moją kuchnię i szafy już dziś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Gazelko naprawde wspólczuje
i mam nadzieje,że jednak juz niebawem będziesz sie cieszyc nowym i w 100% cudnie umeblowanym mieszkankiem :tak:

tak przy okazji , jesli oczywiście jeszcze do nas zagladasz....

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN TUSIA!!!

1677dscn6195yz6.jpg

czes Wam Kobitki :) na razie nadrowbiłam tylko trzy strony, wiec pozwólcie ze się ustosunkuje ....
Hmm
zęby plus ostatnio ogólnie nerwowa atmosfera w domu plus upały to wszystko odbija sie na śnie Weroniki , zresztą ona od zawsze ma skłonności do nocnych szaleństw :sick::eek:
a jak sprawa stoi z olejkiem ??? moze ciocia Ania ma cos podesłac, mylse ze mogłabym znów cos załatwic... jesli nie masz to daj znac a ja się rozeznam
Dzien dobry:-),
ja tylko na moment,bo wysłałam chłopaków na zakupy, a sama mam ambitny plan poprzątania w domu.Jak narazie nie realizowany.....:-p:-p:-p

Na obiad serwuję pizze ze szpinakiem własnej produkcji:-p:tak::-):-):tak::tak:
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mam slinę do pasa
trochę w domu, trochę w szpitalu i jeszcze troszkę w przychodni spędzilam ostatnie 4 dni :-)
:szok: o rany Elen to zdrowia Wam (bo nie wiem kto choy) życze

Czesc kobietki;-):-)! Mam kilka minut moze cos nadrobie.
Mam juz męża w domku,mniej biegania bo odeszły dojazdy do szpitala-ale mąż lezący jest na razie.Ma noge skrecona na śruby.Pierwszą wyciagna mu za 6 tygodni
och Aga jak ja współczuje Twojemu mężowi, wiem ze Twoja rola nie jest łatwa, ale takie leżenie i nicnierobieinie (bo nie można) jest BARDZO frustrujące. wszystkiego dobrego, w jak najszybszym czasie Wam zyczę.

Maks chory:dull: mega angina, gorączka, brak apetytu i ciagłe przytulanie:shocked2: Antybiotyk i inne lekarstwa:errr:

Praktycznie nie spałam dziś :sorry:

Ide po 3 kawe:nerd::eek:
Biedaki...to chyba jakas epidemia w takim razie panuje, bo mój Szymonek (siostrzeniec) też ma angine i jak byli z nim na pogotowiu to był nasty z takim rozpoznaniem :sorry:

a teraz sie chwale
G kupił mi wreszcie obiecany pierścionek :tak::-)
i gorąco polecam zakup tego cudeńka
jest Z A B ó J CZ Y :-):-):-)

Ps.Iwon pamiętasz? hi hi hi:-p
he he wiesz tez pamietałam ...pierscionek swietny...

dzieki w sumie okazja wstępnie juz urodzinowa ;-) z naciskiem na wstępnie :-D:tak::-p
no no zbliżaja się wielkimi krokami (pamietam bo Ty, Julia i mój Kubek z tego samego dnia;-):tak:)

a poza tym do dzieki Elen za życzenia powodzenia. Jakoś sobie radze i nie daje się zwariowac...no i sie pochwale ze miałam dzis swój mały sukces, udało mi się załatwic patronat medialny ogólnopolskiego radia na festiwal który teoretycznie koordynuje (praktycznie miotam się jak mucha w smole :-p;-))

ide czytac dalej

aaa no i Nianiu ta dziewczyna to na pewno nie byłam ja , ostatni w Warszawie bywam tylko na Targówku

A co Ty Aniu porabiasz na Targówku? Co prędzej stamtąd uciekaj, bo ja tam jutro spuszczam bombę :sorry: Na Targówku mieszkaja te pasażyty, które remontują moje mieszkanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak mi jutro nie zamontują szaf, ta chyba będę usiała jakos osobiście to towarzystwo pogonić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Cześć dzieweczki, wpadam jak zwykle wieczorkiem, kiedy moje dziecię już śpi.

Maks chory:dull: mega angina, gorączka, brak apetytu i ciagłe przytulanie:shocked2: Antybiotyk i inne lekarstwa:errr:

Praktycznie nie spałam dziś :sorry:

Ide po 3 kawe:nerd::eek:

Biedaki wy... Dużo zdrówka dla Maksa Nianiu.:elvis::elvis::elvis:

Olivia smutna sprawa, ale głowa do góry, który ma być Twój to będzie ;-):-)

Do góry