oliviaa
Fanka BB :)
A co Ty Aniu porabiasz na Targówku? Co prędzej stamtąd uciekaj, bo ja tam jutro spuszczam bombę Na Targówku mieszkaja te pasażyty, które remontują moje mieszkanie Jak mi jutro nie zamontują szaf, ta chyba będę usiała jakos osobiście to towarzystwo pogonić
moja mama znalazla jakiegos faceta. pan zlota raczka. robi wszystko do tego zawsze stara sie nie narobic burdelu. wszsyutko sam ladnie zakleja i zabezpiecza. przychodzi codziennie sumiennie. do tego jeszcze jest tani! pan idealny. jedyny mankament ze nie ma swojej ekipy tylko wszsytko robi sam wiec mu sie schodzi zwykle ale chyba warto jak nie trzeba potem bomby na jego osiedle zrzucac
oj cos mi sie wydaje ze takie piekne ciemne oczka to ma tytlko jedno dziecko na swiecie. drugiej Julki nie ma;-)Hello!
Prosze mi powiedzieć, KTO ZABRAL MOJE DZIECKO!!!!???????????? Bo ten brązowooki Potworek, którego dostałam wczoraj od Tuty to NIE JEST moja Julia W ciągu ostatnich dwóch lat nie płakała (wrzeszczała) tyle co wczoraj po południu, rzucała sie na podłogę, tapczan i zabawki, kopała i rzucała wszystkim to pewnie ten przereklamowany bunt dwulatka