reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

:szok: o rany Elen to zdrowia Wam (bo nie wiem kto choy) życze
a poza tym do dzieki Elen za życzenia powodzenia. Jakoś sobie radze i nie daje się zwariowac...no i sie pochwale ze miałam dzis swój mały sukces, udało mi się załatwic patronat medialny ogólnopolskiego radia na festiwal który teoretycznie koordynuje (praktycznie miotam się jak mucha w smole :-p;-))

Julka po trzydniówce :tak::tak::tak: Dziś już spoko ale wczorajszy wieczór był POTWORNY!!!!!!!!!! a ja dziś sama i droga do pracy (łącznie z odstawieniem Potwornicy do żłobka) zajęla mi bagatela 102 minuty :dry::dry::dry::cool2: no i gratuluje sukcesu :tak:dobry powód na zabalowanie, hiihiiii:laugh2::cool2::cool2:

Elen przepisik wkleję jutro:tak:
czekam, czekam!!! sama mam spore zaległości: ciasteczka owsiane, sernik, kurczak słodko-kwaśny, płaczliwe babeczki....... ehhh, kiedy ja to zrobię? :-(

tak tak dziele dzien moich urodzinek z dwoma lipcowymi maluszkami :-):tak::-) super!
ja wiem z kim!!! ja wiem z kim!!!! :-p:-p:-p:-p

Pierwsza :-)
mam złoty medal :-)
hi hi :-)

a ja druga i się nie chwalę... lece po kawę, bo mnie szef wywali z roboty jeszcze szybciej niż planował....

reklama
czesc baby :-):-)

za oknm szarowka, ja mam mega katar i chyba zapalenie spojowek............
musz wypic kawe

no i zaplanowałam dzisiaj mega sprzatanie :cool2::cool2::cool2::shocked2::shocked2::shocked2:

łuuuu ja musze zmykac a Wy sie pojawiacie dopiero :no:
piłam dzisiaj kawe w samotności :-(
teraz wyruszamy z Weroniką po prezenty
dla jednego taty kubek w ciapki i czekoladki :-)
dla drugiego taty koszulka i czekoladki :-)
dla kuzynki na urodzinki( dzisiaj idziemy na imprezke) bukiet kwiatów i kosmetyki :-)
pa pa lipcóweczki :-)

łuuuu ja musze zmykac a Wy sie pojawiacie dopiero :no:
piłam dzisiaj kawe w samotności :-(
teraz wyruszamy z Weroniką po prezenty
dla jednego taty kubek w ciapki i czekoladki :-)
dla drugiego taty koszulka i czekoladki :-)
dla kuzynki na urodzinki( dzisiaj idziemy na imprezke) bukiet kwiatów i kosmetyki :-)
pa pa lipcóweczki :-)

hej elf!!

zapomniałam ze jutro dzien ojca.....
u Nas nici z imprezowania, jednego taty nie ma a moj.........szkoda gadac :-(
ale jak wroci R to sobie odbijemy hehe :-):-)

miłej imprezki urodzinowej!!!!:cool2::cool2::cool2:

Hello:-)
jakas epidemia przeziebień ogarnęła lipcówki:confused: laski co z Wami:confused:;-)

Ja już po 2 kawach, po zakupach i w trakcie przygotowania obiadku, dzionek zapowiada się w szarych barwach, bo ma popoludniu wpaść ekipa i pomalować znów jedna ścianę:wściekła/y: bo robia to cały czas na raty:wściekła/y:
pogoda jakas dziwna, niby świeci słońce, ale zimno i wietrznie, nawet na spacer nie mamy z Dawidkiem ochoty dzisiaj:szok::no:

Elen, moje grzeczne dziecko już dawno zamieniło sie w potwora:szok:
a najbardziej rozwala mnie to,że gdy przyjdzie ktoś obcy, to Dawid się uspakaja, i wszyscy się nim zachwycają jaki to on spokojny i grzeczny:szok: ale to tylko gra z jego strony, jakieś pozory muszą byc, no nie...:dry:

Dzieki dziewczynki za wszytskie zyczenia dla Maksiuchy:-) Juz troche lepiej z nim :tak:

Dzis przyjeżdza babcia wiec Maks pewnie całkiem ozdrowieje:cool2:

A ja własnie szykuję się myślami na jutrzejszy wieczór panienski mojej kumpeli :cool:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry