reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Jesli chodzi o czułości, to Dawid najbardziej okazuje je łosiowi:crazy: i troche jestem zazdrosna:sorry2:
ja to jestem od wychowywania, a łos od rozpieszczania, pewnie dlatego mały tak do niego lgnie, bo widuje go tylko wieczorami:baffled: a ja to pokrzycze, postawie do kąta i wogóle...nie dam sobie:-D

reklama
ja to bym tylko spała:-p
u nas zaczynają sie przygotowania do martni urodzinek
nie wiem czy już pisałam ale wyruszamy w piątek raniutko na kaszuby
imprezka będzie u mojej babci i zaprosiliśmy całą najbliższą rodzinkę:rofl2:będzie około 30 osób z dziećmi

martynia roczek miała skromny tylko dziadek był i koleżanka z córeczką dlatego w tym roku nadrabiamy
ale wtedy było też fajnie byliśmy w zoo ptem obiadek na starym ryneczku a kawka i torcik już w domku

w tym roku imprezka na wielkim ogrodzie z balonami itd... napewno będzie grill
no właśnie muszę zrobić listę zakupów:tak:

Niezmiennie miło się Ciebie czyta Kasiu!:elvis:
Życzę Wam super udanej pogody i wspaniałego przyjęcia:tak::-):tak::-)

Nas w ubiegły piątek Wdzydze przywitały deszczem i wiatrem. Miał to być super weekend a skończyło się super klapą. W pensjonacie była jakaś firmowa impreza integracyjna, wiejska kapela cięła do 4 rano a później jeszcze do 6 towarzycho sobie urządziło dyskotekę:szok::sick: Całe szczęście młoda jakoś spała w tym wszystkim, a my ani nic:eek: Rano wściekli spakowaliśmy manatki i wio z powrotem do Gdańska.
Stwierdziłam, że taki skauting to już zdecydowanie nie dla mnie:baffled::baffled::baffled:
Za to w niedzielę szaleliśmy cały dzień w Aqua Parku. Julka zachwycona, nie chciała wychodzić z wody, zaliczyła wszystkie baseny i aż piszczała z radości.
Jak ktoś ma okazję to serdecznie polecam! ;-)

Martusia udanego wypoczynku w Grecji:elvis: Brakuje tutaj Ciebie bardzoooo!

Odpieluchowanie hmmmm:-) uważam u nas za całkowicie i definitywnie zakończone

A u nas totalna porażka w temacie odpieluchowania. Jak czytam o Waszych sukcesach to łapię doła, bo przecież jestem matką siedzącą w domu, nic nie robię:rofl2:, a moje dziecko śmiga w pamperchach:no:

Zycze wszystkim podróżujacym, łikendującym i wczasującym sie koleżankom masy słońca , zimnych drinów i ciepłej wody i czego tam jeszcze trzeba żeby urlopik sie udał :tak:;-)

haha, to chyba karma za te pieluchy:zawstydzona/y::sorry2:

edziu kochana miłego weekendziku nad jeziorkiem....:happy::happy:

hehe, o następna, która dziecko odpieluchowała :-p:-p:-p:-p
(weekendzik był miły, ale niestety nie nad jeziorkiem:-p)

3. wszystkim wczasowiczom udanych i niezapomnianych wakacji:shocked2:;-)

narazie zmykam

czy Martynka też już jest odpieluchowana?:happy2:;-);-);-);-)

poza tym mam spory problem z psem bo za nic nie da się go oduczyc od wycia i dzis się dowiedziałam ze sąsiedzi bedą składac na mnie skargę do Straży Miejskiej...teoretycznie im się nie dziwie, :-(

Cześć Aniu, ciekawa jestem czy zadzwonili???:tak::-D

A poza tym wzywam do raportu Tusię!!! Halooo, jesteś już ciocią?
Niuńka- jak tam letnia opalenizna???
Brunecia- fotkę brzusia koniecznie prosimy!
Alka- to jak tam Kosma jest czy nima?:-p;-);-);-);-);-);-);-)
Kaludia obiecała filmik z Maciejką dla Julci i nic nima, nu nu nu:crazy:
Rozumiem jednak, że nie było czasu w ferworze przygotowań do wyjazdu wakacyjnego. Bawcie się dobrze!:elvis:
Ania.G nasza dzielna podwójna mamusia, ciekawe jak wyglądają Wasze spacerki?
Melll- kiedy urlop kobieto? czy własny biznes nie toleruje przestojów?;-)
Kate - a co u Was?

ech, żal dawnego BB....

Hej :)
Już jestem :) Okazalo się, że interne założono szybciej niz myslałam, juppi :-) I a tym koniec dobryh wiadomości. Z remontem do tyłu estesmy. Pzeprowadzilismy się, ale żyjemy na pudełkach. Nawalają kolejne ekipy remontowe. Ja zaś przez emocje i dźwiganie nadwyrężyłam się. Dwa dni czulam się okropnie i musialam przystopować. Na szczęście już jest ok :tak:

He, he, to zabrzmiało, jakby Gazelka chciała pogonić łosia :biggrin2:;-)

Nieeeeee.... ostatnio jest milutki :happy2:

I nie wiem, czy ma to z tym jakiś związek, ale ostatnio odzywa się we mnie chęć posiadania drugiego dziecka :sorry2::-p

Poza tym mam dużo pracy, dlatego mało czasu dla Was. Ale podczytuję ;-)

hihih, ale Korniszonek znalazł sposób na rdodzeństwo ;-) A moj Maciek z grzeczno dziecka zamienił się w potworka. Nie mam siły na Niego. I w rezultacie też się zamieniłam w potworka - takiego wrzeszczącego. W tej ciąży nie mogę cos opanować emocji :zawstydzona/y::-:)sick:

No i na zakończenie -

Asiu, szkoda że już Cie nie ma w W-wie
Nenius - dzięki za numer :elvis:
Kasiu - fajnie że sie odzywasz. Ostatnio o Tobie myślałam :tak:
Lilka - trzymaj się za granicą! Gdzie zamierzasz rodzić?
Martusia - mam nadzieję że aluś szybko wyzdrowieje :tak:

i buziaki la wszystkich - lecę do rodzinki

PS. Bylam na kolejnym usg. I podobno Jagódka naprawdę jest Jagódką :-) Będę miała córeczkę :happy2:

.
Za to w niedzielę szaleliśmy cały dzień w Aqua Parku. Julka zachwycona, nie chciała wychodzić z wody, zaliczyła wszystkie baseny i aż piszczała z radości.
Jak ktoś ma okazję to serdecznie polecam! ;-)

Nie omieszkam wypróbowac, tym bardziej , ze mam na takie basenowanie z jakuzzi zalecenie od swojej ginki:tak::-)

A u nas totalna porażka w temacie odpieluchowania. Jak czytam o Waszych sukcesach to łapię doła, bo przecież jestem matką siedzącą w domu, nic nie robię:rofl2:, a moje dziecko śmiga w pamperchach:no:

A poza tym wzywam do raportu Tusię!!! Halooo, jesteś już ciocią?
Niuńka- jak tam letnia opalenizna???
Brunecia- fotkę brzusia koniecznie prosimy!
Alka- to jak tam Kosma jest czy nima?:-p;-);-);-);-);-);-);-)
Kaludia obiecała filmik z Maciejką dla Julci i nic nima, nu nu nu:crazy:
Rozumiem jednak, że nie było czasu w ferworze przygotowań do wyjazdu wakacyjnego. Bawcie się dobrze!:elvis:
Ania.G nasza dzielna podwójna mamusia, ciekawe jak wyglądają Wasze spacerki?
Melll- kiedy urlop kobieto? czy własny biznes nie toleruje przestojów?;-)
Kate - a co u Was?

ech, żal dawnego BB....

Edzia moje dziecię też smiga w pamperchach, nie miej wyrzutów kobieto.Nie tylko Tobie się nie chce:-p;-).Powiem wiecej mi pewnie nie chce się bardziej niż Tobie:tak::-p;-)

A co do brzusia, to ten teges....no jest sobie rosnie, zaokragla się....i już ktoś tam w nim coraz mocniej kopie.
A co do fotki.... ot jakos tak mamy, ze o ile poprzednią ciązę w miarę systematycznie fotografowalismy, tak w tej nic a nic.I taki sposobem nie mam fotek brzuszka.Jeszcze:-p;-):-p:happy2::rofl2:.

I oczywiscie także nawołuję do stawiennictwa się na bb wspomniane wyżej osoby!!!

reklama
Do góry