reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Witam lipcowe mamusie w jeden z 9 dobrych dni jakie jeszcze zostały..a potem zobaczymy :sorry2:

Pogoda piekna, juz jest goraco i Weronika od godzinki wspomina o spacerze a ja mam jeszcze tyle rzeczy do zrobienia( mycie głowy, picie kawy takie tam)
Ide więc po kawe :tak:

reklama
Wybaczcie ale nie jestem w stanie nadrobić tego co tu sie działo.

Tylko króciutko z ostatniej strony:

Gazelka
a czad ze bedziesz miała wypasioną córeczke. Wiem jak bardzo tego chciałaś wiec tym bardziej sie ciesze :-)Ja tez tak chce:sorry2:

Aniu Sz.czy dziś masz na sobie białą koszulę i czarne groszki ?:shocked2::sorry2::ninja2: Dzis jak stałam na światłach to szła na maksa podobna laska do Ciebie:-p

Joaśka
co u Ciebie ? Co to za smutki?\

Brunetka a jak u Ciebie? Jak dzidziuś numer 2:-p? Chłopczyk z tego co pamietam:-)Poodpowiadaj plisssss:-p

Całej reszcie z ostatniej strony(bo musze leciec coś pilnie zrobić) Fajnie znowu was czytac :cool:

Hej :)
Już jestem :) Okazalo się, że interne założono szybciej niz myslałam, juppi :-) I a tym koniec dobryh wiadomości. Z remontem do tyłu estesmy. Pzeprowadzilismy się, ale żyjemy na pudełkach. Nawalają kolejne ekipy remontowe. Ja zaś przez emocje i dźwiganie nadwyrężyłam się. Dwa dni czulam się okropnie i musialam przystopować. Na szczęście już jest ok :tak:

Super, że juz jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I wielka szkoda, ze znów nie udało nam sie spotkać :-( Ekip remontowych współczuję, niestety z fachowcami często tak bywa. U mnie lada moment wymina ogrodzenia - zobaczymy jak będzie...
Gazelko naprawde trochę przystopuj, dzidzia jest najważniejsza!!!!!!!!!!

to jeszcze tylko nadrabiając powiem, ze:
zwalki z nocnikiem nie chce mi się podjąc za nic i nawet cos niania juz wspominała ale mi się nie chce (kubie równiez :rofl2:)
u nas jest dokładnie tak samo, większy zapał w nocnikowaniu dawidka ma nasza niania niż ja....:zawstydzona/y: nie mam zapału, chęci i wszytkiego po koleji....ogólenie mam LENIA giganta :szok::-D

Ja dopiero teraz zasiadam z kawa i bułka z pasztetem:-D jakies podejrzane smaki mnie dzisiaj naszły:sorry2: przygotuje łosiowi obiadek i spadam na urodzinki mojej kumpeli, czyli cały dzień błogiego nic nierobienia:cool2:poza mała wizytą w castoramie;-)

reklama
Do góry