reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
No cześć :-)

Nastały suche lata na BB :-p Laski korzystają z ciepła albo są w rozjazdach. Takim to dobrze :cool2:

U nas kilka zmian. Kornel w ciągu ostatnich tygodni bardzo zmienił swój stosunek do mnie. W miniony weekend był do mnie dosłownie 'przyssany'. Co chwila wieszał mi się na szyi, a gdy szedł na popołudniową drzemkę płakał i wołał, żebym była przy nim. Obejmował mnie i zasypiał patrząc głęboko w oczy :sorry2: Woła mama, mamo, daje mi buziaki bez powodu, inni członkowie rodziny mogliby dla niego nie istnieć. A ja? Nie powiem, żeby było to dla mnie męczące, przeciwnie. Czuję się z tym bardzo fajnie i odnoszę wrażenie, że bardziej się do siebie ostatnimi czasy zbliżyliśmy :happy: I nie wiem, czy ma to z tym jakiś związek, ale ostatnio odzywa się we mnie chęć posiadania drugiego dziecka :sorry2::-p

Poza tym mam dużo pracy, dlatego mało czasu dla Was. Ale podczytuję ;-)

Miłego dnia :elvis:

No cześć :-)

Nastały suche lata na BB :-p Laski korzystają z ciepła albo są w rozjazdach. Takim to dobrze :cool2:

U nas kilka zmian. Kornel w ciągu ostatnich tygodni bardzo zmienił swój stosunek do mnie. W miniony weekend był do mnie dosłownie 'przyssany'. Co chwila wieszał mi się na szyi, a gdy szedł na popołudniową drzemkę płakał i wołał, żebym była przy nim. Obejmował mnie i zasypiał patrząc głęboko w oczy :sorry2: Woła mama, mamo, daje mi buziaki bez powodu, inni członkowie rodziny mogliby dla niego nie istnieć. A ja? Nie powiem, żeby było to dla mnie męczące, przeciwnie. Czuję się z tym bardzo fajnie i odnoszę wrażenie, że bardziej się do siebie ostatnimi czasy zbliżyliśmy :happy: I nie wiem, czy ma to z tym jakiś związek, ale ostatnio odzywa się we mnie chęć posiadania drugiego dziecka :sorry2::-p

Poza tym mam dużo pracy, dlatego mało czasu dla Was. Ale podczytuję ;-)

Miłego dnia :elvis:

Daria też tak ostatnio ma :tak:. Ciekawe z czym to jest związane? Kwestia wieku? Jakiegoś okresu w rozwoju?

ja to bym tylko spała:-p
u nas zaczynają sie przygotowania do martni urodzinek
nie wiem czy już pisałam ale wyruszamy w piątek raniutko na kaszuby
imprezka będzie u mojej babci i zaprosiliśmy całą najbliższą rodzinkę:rofl2:będzie około 30 osób z dziećmi

martynia roczek miała skromny tylko dziadek był i koleżanka z córeczką dlatego w tym roku nadrabiamy
ale wtedy było też fajnie byliśmy w zoo ptem obiadek na starym ryneczku a kawka i torcik już w domku

w tym roku imprezka na wielkim ogrodzie z balonami itd... napewno będzie grill
no właśnie muszę zrobić listę zakupów:tak:

jesli chodzi o czułości to martynia odstawiła troszkę tatusia no i przylepa się robi straszna do mnie:-)
jak wychodzę rano to woła mamusiu zostań z tynką:-D
no i ciągle sobie wlewamy że jesteśmy piękne i się bardzo kochamy nawet w piaskownicy ciagle woła kocham mamusie:rofl2:

bycie matką to chyba najcudowniejszy dar :-) nie ma niczego piękniejszego

chociaż sąsiedzi mają inne zdanie:crazy: bo kochają swojego kota ponad życie
a dzieci nie chcą mieć bo to za duży obowiązek do tego płaczą co chwilkę i nie można przez nie nigdzie wychodzić a ile kasy na takie szkraby leci

no i nam wyliczyli ze już dawno moglibyśmy kupić samochód gdyby nie takie kosztowne dziecko:eek:

no można i tak;-)

imprezka będzie u mojej babci i zaprosiliśmy całą najbliższą rodzinkę:rofl2:będzie około 30 osób z dziećmi

martynia roczek miała skromny tylko dziadek był i koleżanka z córeczką dlatego w tym roku nadrabiamy
ale wtedy było też fajnie byliśmy w zoo ptem obiadek na starym ryneczku a kawka i torcik już w domku

to życzę super imprezki!!!!

bycie matką to chyba najcudowniejszy dar :-) nie ma niczego piękniejszego

chociaż sąsiedzi mają inne zdanie:crazy: bo kochają swojego kota ponad życie
a dzieci nie chcą mieć bo to za duży obowiązek do tego płaczą co chwilkę i nie można przez nie nigdzie wychodzić a ile kasy na takie szkraby leci

no i nam wyliczyli ze już dawno moglibyśmy kupić samochód gdyby nie takie kosztowne dziecko:eek:

no można i tak;-)

hmm, ciekawe podejście...

reklama
czesc kobietki to znów ja.......

to juz powoli drugie urodziny naszych szkrabów sie zbliżają................
Ale będzie impreza urodzinowa Martynki :-)!!!!!! Fajna!!!

Do góry