reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Zaglądam tu już któryś raz z rzędu i nadal żadnego nowego posta...
Rzeczywiście , jakies leniwe :-):-):-)lipcówki;-);-);-) dzisiaj ............. czasami jak wchodze tu was poczytac to jest tyle naprodukowane a dzisiaj..:szok::szok::szok:niewiele........
Chyba nie macie nic przeciwko ,że Was podczytuje a nie wiele pisze........
czasami coś napisze albo zapytam...................................................................., ale ogólnie brak mi czasu na pisanie..............

reklama
Rzeczywiście , jakies leniwe :-):-):-)lipcówki;-);-);-) dzisiaj ............. czasami jak wchodze tu was poczytac to jest tyle naprodukowane a dzisiaj..:szok::szok::szok:niewiele........
Chyba nie macie nic przeciwko ,że Was podczytuje a nie wiele pisze........
czasami coś napisze albo zapytam...................................................................., ale ogólnie brak mi czasu na pisanie..............

ja nie mam nic przeciwko :-) chociaż zapraszam do częstszego pisania (jak znajdziesz chwilę)

Jadę do domu. Jakbyście coś ustaliły odnośnie spotkania to dajcie znać (muszę wiedzieć wcześniej, żeby spróbować załatwić opiekę nad Darią...) - Gazelka ma mój numer telefonu.

Jadę do domu. Jakbyście coś ustaliły odnośnie spotkania to dajcie znać (muszę wiedzieć wcześniej, żeby spróbować załatwić opiekę nad Darią...) - Gazelka ma mój numer telefonu.

niestety ja juz jestem w domu....
musiałam wrocic razem z R :dry::dry:

łos pojechał, wraca 28 czerwca
machałam mu przez okno i płakałam...............
juz tesknie!!!!

co sie dzieje z lipcoweczkami, ale pusteczki dzisiaj
i nie tylko dzis!!!:-:)-:)-(

ja obiecuje podkrecic swoja frekfencje!!!!!
szczegolnie podchas mojego obecnego " słomianowdowienia" :-p:-p:-p

reklama
Do góry