anusia_80
lipcowa mama 2005
gazelka a Ty troche zwolnij tempo bo odbija się te twoje nerwy na kuleczce...:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
śliczna pannica z Weronikihejo kochane babole
no wiec tak
-nie zaczyna sie zdania od no wiec
-mój tata ma sie lepiej tzn sa wynki badań i nie wygląda to tak grożnie jak na początku myśleliśmy
prosze o zbiorowe uffffffffffffffffff
- jeśli chodzi o łaczenie w pary to tak było,że Kornelek i Weronika to zakochana para ale to było dawno i nie wiem co Kornelek powiedziałby naprzykład na to
no gratulacje! mówiłam, ze sie uda???!!!!!!!!!!!!!Wracając do tematu to Weronika nadal pozostaje panną do wzięcia a ja zbieram zapisy kawalerów do ewentualnych wyścigów o jej ręke
Odpieluchowanie hmmmm:-) uważam u nas za całkowicie i definitywnie zakończone
Weronika nie nosi juz wcale pampersów, nawet w nocy spi bez i co prawda zdarzaja sie jakieś tam drobne incydenty ale bardzo rzadko wiec jestem z niej dumna i kocham ją jeszcze bardziej :-):-):-)
Zycze wszystkim podróżujacym, łikendującym i wczasującym sie koleżankom masy słońca , zimnych drinów i ciepłej wody i czego tam jeszcze trzeba żeby urlopik sie udał ;-)
A dla Ciebie Elen i wyznanie: super babeczka jesteś :-)
hejo kochane babole
no wiec tak
-nie zaczyna sie zdania od no wiec
-mój tata ma sie lepiej tzn sa wynki badań i nie wygląda to tak grożnie jak na początku myśleliśmy
prosze o zbiorowe uffffffffffffffffff
-
Hihih, no właśnie okazało się, że naiwniaczka ze mnie na całego - wpłacalam gościowi kasę, on mial opalcic a to drzwi a to coś tam. Dzwonie po firmach - nie dostali ani grosza Na szczęście wszystko robilam przelewami i mam potwierdzenia transakcji.
Dziewczyny, przed chwilą mialam taką sytuacje - zaczęłam kasłacći musialam natychmiast przestac bo zaczął się taki przeszywający ból w okolicy blizny po cc. Myślicie, że coś się tam może dziać? Od wczoraj, kiedy jesteśmy z R bardzo podenerwowani remontem, dzidzi kopie bez przerwy jak szalona. I teraz ten ból - co się dzieje? Jak siedzę i obmacuje brzuszek to jest mięciutki i nic nie boli, ale nie mogę kasłać. To samo mialam bezpośrednio po cc, zero mozliwości napinania mięśni (np. przy śmiechu). Na szczęście wieczorem idę do lekarza.....
No i własnie tutaj jest mały problem ale o tym napisze Ci priva zeby nie zaśmiecać wątkui czekam na dalsze uzgodnienia w sprawie palm :-)
jeśli chodzi o łaczenie w pary to tak było,że Kornelek i Weronika to zakochana para ale to było dawno i nie wiem co Kornelek powiedziałby naprzykład na to
ha !!! wydało sie!!! Pięknościami mówisz no no zaraz powiem Weronice ;-)Pasują do siebie idealnie :-) A Kornelek na pewno nie ma nic przeciwko, bo sam pięknościami w żłobku otoczony ;-)
No i UFuję tacie
Gazelko nie trzeba być chyba lekarzem, żeby zauważyć, ze zwyczajnie sie przemęczasz. Dom, praca, dziecko, remont- zwolnij kobieto! :chief: