reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A takie zdjęcie zrobiła dzisiaj nasza niania, chcę go umieścić w podpisie, ale coś mi nie wychodzi:dry:
dsc01135wh7.jpg

reklama
hej babeczki wieczorowa pora:-)

siedze własnie i czekam na łosia....
upał straszny, beton rozgrzany do czerwonosci hehe
byłam na małych zkupach, ale nie zabardzo sie udały, jutro wybieramy sie znowu z R siostra na jakies małe polowanko :tak::-D
jutro mam spotkanie z rodzinka swoja a w niedziele poł na poł wiec spotkanko nie wiem kiedy sie odbedzie, jak bede cos wiedziała dam znac

nenius a jak Ty masz ochote to zapraszamy, w poniedziałek dam znac co i jak!!!

edziu kochana miłego weekendziku nad jeziorkiem....:happy::happy:

elfik Weronisia i kawaler suuuperrr

z ostatnich tematów:
1.rodziłam naturalnie 12 godzin było strasznie i nie chcę więcej tego przechodzić ;-)

2.martynia woła mleczko około 6-7 później spanko około 12-14 ostatnio nawet do 16:tak:a wieczorkiem zasypia około 20:-)max 20.30 i nie ma żadnego problemu, po kolacji zawsze coś razem czytamy i szybciutko zasypia
może za nudno jej czytamy i woli spać niż słuchać hihi

ogónie jest spokojna i grzeczniutka
czasami troszkę nie słucha i maszeruje w swoją stronę:tak: albo udaje że nie słyszy jak ją coś proszę:-D

3. wszystkim wczasowiczom udanych i niezapomnianych wakacji:shocked2:;-)

narazie zmykam

czesc babeczki :-)

ale tu pusciutko....
pewnie sie smazycie n słoneczku hehe
i dobrze :cool2::cool2::cool2:

my zaraz zmykamy na spacer a pozniej mam spotkanko z rodzinka
buziaczki i do zklikania :tak:

czesc babeczki...
pewnie stanadardowo bede pisała sama do siebie (jak to zwykle w weekend) ale niestety ja jedynie w te dni mam chwile na bb. a przeciez nie moge pozwolic abyscie o mnie zapomniały, nie :-p:cool2:

o pracy mojej moge napisac tylko tyle ze sama w sobie wydaje się byc ciekawa ,ale układy w urzedzie daja mi w kosc juz od pierwszych dni ...podejrzewają mnie o Bóg wie jakie układy bo duzo ludzi w urzedzie znam ... niestety układów tych nie mam a znam wiekszosc z racji mieszkania od 27 lat w Legionowie...

a newsów moich i Kubusiowych to się pochwale ze młody jednak dostał się do żłobka i odwrzesnia zasili grono żłobkowych dzieciaczków :-)

poza tym mam spory problem z psem bo za nic nie da się go oduczyc od wycia i dzis się dowiedziałam ze sąsiedzi bedą składac na mnie skargę do Straży Miejskiej...teoretycznie im się nie dziwie, :-(

dziewczyny! ale mam news'a!!!!:tak:
otoz chyba SIE ZAKOCHALAM!!!!:-):tak::-):tak::-):tak::-)
poznalam faceta, tzn poznalam go rok temu ale tylko sie mijalismy na ulicy albo w barze ja ze swoimi znajomymi on ze swoimi. i dwa tyg temu spotkalismy sie ponownie. wczoraj bylismy na plazy i obiedzie a mi skrzydelka urosly!:-):-p
taaaki fajny, zajebisty normalny facet sie wydaje ze az szukam dziury w calym i ciagle probuje sie dopatrzec jakiegos swira w nim:-D

Hej weekendowo :-), u nas dzisiaj słoneczko prażyło do południa, że nie było czym oddychać, aż w końcu dopadła nas burza, więc prace ogrodowe odłożone do... nie wiem kiedy. Teraz czas na błogie lenistwo w domku, przed komputerem np. :-D:-D

Olivia życzę powodzenia i czekamy na cd:cool2:;-):laugh2:

reklama
Hejo wieczorkiem:-)
oj pustki tutaj dziś straszne, wakacje dają się we znaki;-)
ja dzisiaj byłam w domku, odsprzątalam sie przed kolejnym tygodniem remontu. Teraz wróciliśmy z wieczornego piwka i szykujemy się do spania. Po raz pierwszy od dawna nie spędzamy soboty u znajomych lub sami nie mamy gości:szok: Na jutro tez zero planów:-( co się dzieje z nami...:nerd:

Do góry