reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Co do nocnikowania u nas:

- poranne sadzanie na nocniku- zero
- wieczorne sadzanie na nocniku- zero
- weekendowe sadzanie na nocniku- 2

Zamierzam się za to zabrać na poważnie podczas urlopu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wszystkie kornelkowe zmiany i przełomy przychodziły mi łatwo i szybko, ale wizja tego cholernego odpieluchowywania mnie dobija :baffled::rolleyes2:

reklama
hejo kochane babole
no wiec tak
-nie zaczyna sie zdania od no wiec :-p
-mój tata ma sie lepiej tzn sa wynki badań i nie wygląda to tak grożnie jak na początku myśleliśmy
prosze o zbiorowe uffffffffffffffffff
- jeśli chodzi o łaczenie w pary to tak było,że Kornelek i Weronika to zakochana para ale to było dawno i nie wiem co Kornelek powiedziałby naprzykład na to :-p:zawstydzona/y::sorry2::sorry2::eek:

Witajcie :cool2:

Gazelko, przykro mi z powodu remontowych opóźnień i wiesz przecież, że nikt nie zrozumie Cię w tej kwestii lepiej niż ja, czekająca już 14 dzień po terminie na upragnione M3 :sorry2: Powiem Ci jednak, że jak czytałam Twoje optymistyczne posty już wtedy nie dowierzałam w te pozytywne prognozy :-p- po prostu ostatnio sama zweryfikowałam swoje naiwne poglądy na temat polskich ekip budowlano-remontowych :baffled: Trzymam jednak kciuki, żeby wszystko poukładało sie po Twojej myśli :cool2:

Hihih, no właśnie okazało się, że naiwniaczka ze mnie na całego - wpłacalam gościowi kasę, on mial opalcic a to drzwi a to coś tam. Dzwonie po firmach - nie dostali ani grosza :dry: Na szczęście wszystko robilam przelewami i mam potwierdzenia transakcji.

Dziewczyny, przed chwilą mialam taką sytuacje - zaczęłam kasłacći musialam natychmiast przestac bo zaczął się taki przeszywający ból w okolicy blizny po cc. Myślicie, że coś się tam może dziać? Od wczoraj, kiedy jesteśmy z R bardzo podenerwowani remontem, dzidzi kopie bez przerwy jak szalona. I teraz ten ból - co się dzieje? Jak siedzę i obmacuje brzuszek to jest mięciutki i nic nie boli, ale nie mogę kasłać. To samo mialam bezpośrednio po cc, zero mozliwości napinania mięśni (np. przy śmiechu). Na szczęście wieczorem idę do lekarza.....

Wracając do tematu to Weronika nadal pozostaje panną do wzięcia a ja zbieram zapisy kawalerów do ewentualnych wyścigów o jej ręke :-p:-p:-p:cool::laugh2:

Odpieluchowanie hmmmm:-) uważam u nas za całkowicie i definitywnie zakończone
Weronika nie nosi juz wcale pampersów, nawet w nocy spi bez i co prawda zdarzaja sie jakieś tam drobne incydenty ale bardzo rzadko wiec jestem z niej dumna i kocham ją jeszcze bardziej :tak::-):-):-)

hejo kochane babole
no wiec tak
-nie zaczyna sie zdania od no wiec :-p
-mój tata ma sie lepiej tzn sa wynki badań i nie wygląda to tak grożnie jak na początku myśleliśmy
prosze o zbiorowe uffffffffffffffffff
- jeśli chodzi o łaczenie w pary to tak było,że Kornelek i Weronika to zakochana para ale to było dawno i nie wiem co Kornelek powiedziałby naprzykład na to :-p:zawstydzona/y::sorry2::sorry2::eek:

po pierwsze: Ufffff :)

po drugie - Weronisia też lubuje się w trójkątach? :-p

Zycze wszystkim podróżujacym, łikendującym i wczasującym sie koleżankom masy słońca , zimnych drinów i ciepłej wody i czego tam jeszcze trzeba żeby urlopik sie udał :tak:;-)

A dla Ciebie Elen :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis: i wyznanie: super babeczka jesteś :tak::-)

reklama
Do góry