reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
no i dużo słońca na północy kraju życze dla wszystkich leżących plackiem nad jeziorem :-p:-p:-p:-p:-p:-p

:-p;-):tak:
będzie dobrze (mam nadzieję), na razie chmurzyska i o jakichś nadciągających niżach mówili w prognozie...:sorry2:

:szok::szok::szok:9 dzieciaków:szok::szok::szok: w takim wieku, normalnie szok:baffled::baffled: to nie byłoby na moje nerwy:no::no:

a z matematyką to w szkole różnie bywało? :-D;-);-);-)

No ale same powiedzcie - co za bezmozgowiec to robil? Aż się boję wprowadzic do domu, bo ciekawe co tam jeszcze się okaże...

dlatego ja sie cieszę, że możemy sami sobie w domu tak dużo zrobić rzeczy :tak::tak::tak::tak::tak: licząc na wszystkich tych pseudo-fachowców za rzadne skarby nie wprowadzilibyśmy sie przed urodzinami Julki :no: ale jak sie zorientowałam, zę wynajęci panowie 2 tygodnie układają płytki na podłodze w łazience (monstrualne 3 m kw. ) sama ich wywaliłam :shocked2::baffled::baffled::sorry2: taka twarda laska byłam z 6 kg dodatkowym brzuszyskiem, hiihiiiii

a potem musiałam sama układać :baffled::baffled::baffled::baffled:

Gazelko - trzymam kciuki!!!!!

Jeszcze spoznione zyczenia dla solenizantek

Nenius ja też, choć późno ale szczerze - wszystkiego naj, najlepszego!
58.jpg

:elvis:

dziękuję bardzo :-)

Witam!:tak:
Po za tym odstawiamy pieluszki - dopiero drugi dzien - wiec sie okaze jak to bedzie...

I od jakiegos miesiaca walczymy z lozeczkiem - tzn. dokonalismy zakupu nowego duzego lozka dla Jasia i to jest najwieksza porazka. Jasio zawsze samodzielnie zasypial w lozeczku malym, a teraz jestesmy po etapie ostrego wychodzenia z lozka, poprzez walki wrecz;-), doszlismy do etapu siedzenia z nim w pokoju az zasnie. Kolejny etap to bedzie skracanie czasu siedzenia z nim.
Ale pozbycie sie smoczka w porownaniu z tym zasypianiem to byla bajka. Kosmos, no ale juz zadalek doszlismy by sie poddac.
W kazdym razie wolalam wczesniejsze samodzielne zasypianie Jasia - strata tych 30-50 minut kazdego wieczoru jest dla mnie naprawde nie na reke...

No to mnie koleżanka pocieszyła:szok::-p:szok::-:)shocked2::baffled::confused::dry:
W każdym badź razie trudno, my też musimy przejśc etap spania w nowym łozku.
Jak będzie nie wiem, bo narazie nie mamy nawet nowego wyrka dla Mateuszka, ale koncem miesiąca pewnie już bedzie.
Na plus u mnie powinno być to, ze ja jeszcze 2 w 1 i moge całą swoją uwage skupić na tej zmianie.
A zresztą może u nas bedzie inaczej, tzn.lepiej i szybciej....;-):tak:

Aniu życze wytrwałości, wierze, że Wam się szybciutko uda.:-D:-)

reklama
Dawid przesypiał cały tydzien w swoim łżeczku, a wczoraj nie wiem co mu sie stało, zasnał w łózeczku, a po godzinie sie obudził i musiałam go wziąść do siebie i spalismy w trójkę:dry: łos chrapał jak smok wawelski, dawid mnie kopał (spał w środku ) noi wogóle sie nie wyspałam:no: ale dzisiaj obowiązkowo zasypia u siebie włóżeczku, musi się wkońcu nauczyc, a łos dostaje klamerke na nos, albo znów zostanie wyprowadzony z sypialni na kanape:cool2:

Do góry