reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Aniu g. jestes wielka ,ze dajesz sobie rade z dwójka rozbójników :-)
naprawde Cie podziwiam, bo ja w dalszym ciągu decyzje o drugim dziecku odkładam na dalszy plan i chyba narazie tak pozostanie:sorry2: no chyba ,ze życie zadecyduje za mnie ;-)

Sciskam Was mocno :elvis::elvis::elvis:

reklama
My się ustawiamy w kolejce po Juleńkę :tak:;-):-p:cool2::cool2: jestesmy pierwsi:confused:

hahhaha, zaczynam robic zapisy :-D:-D:-D

Po pierwsze dzis mam debiut z samotna nocka - ciekawe jak bedzie:-p
jestem pewna, ze dałas (daliście ) sobie radę :tak::tak: tylko jak było z włożeniem Jasia do łóżka??

Po za tym odstawiamy pieluszki - dopiero drugi dzien - wiec sie okaze jak to bedzie....

u nas podobnie, choć trochę sie nam modyfikuje plan dnia, więc jakoś tak "połowicznie" jest z tym odpieluchowywawniem...

cześć dziewczyny i lecę do roboty, papppapppa

no i dużo słońca na północy kraju życze dla wszystkich leżących plackiem nad jeziorem :-p:-p:-p:-p:-p:-p i miłego stolicowego spotkania Joasi :-)

Hej :)
Ja dziś ostatni raz na necie, potem przerwa na co najmniej dwa tygodnie.

Witaj gazelku - na cholestaze rzeczywiscie troszke za wczesnie - pojawia sie w drugiej polowie ostatniego trymestru, wyjatkowo moze byc wczesniej.
Swedza przede wszystkim dlonie i stopy, inne czesci ciala swedza mniej chyba ze sie na koniec nasila (moje nozki sa znow z strupach, ale to juz za mna...)

u mnie ze skórą juz lepiej - smaruję sie talkiem, noszę spodnie i mam nóżki gładziutkie jak pupa niemowlęcia. Az się zastanawiam czy w ogóle nie przejść na kosmetyki dla dzieci, skoro taka fajna po nich skóra. Ciekawe jak bambino działa na kurze łapki ;-)

jednego, prawda ?:-):-):laugh2::laugh2:

my zaliczyliśmy drugą dzidzię już za pierwszym razem po odstawieniu tabletek. Podobno zaraz po anty może być mnoga owulacja, tak więc z przerażeniem szłam pierwsze usg.

A najgorzej to miec chyba ciążę mnogą za kolejnym razem - np. czworaczki w trzeciej ciązy. Bajka :cool:

u mnie ze skórą juz lepiej - smaruję sie talkiem, noszę spodnie i mam nóżki gładziutkie jak pupa niemowlęcia. Az się zastanawiam czy w ogóle nie przejść na kosmetyki dla dzieci, skoro taka fajna po nich skóra. Ciekawe jak bambino działa na kurze łapki ;-)

hahhhahhahhhaaa :-):-):-):-):-):-)
Gazelko - jakie kurze łapki?????????????

reklama
jeszcze tylko krotko napisze, że mam straszny cyrk z remontem. Przeprowadzka jutrzejsza stoi pod znakiem zapytania. Koleś od remontu nawala na każdym kroku. Juz pomalowal mieszkanie, po czym zaczyna pruc sciany, bo mu sie przypomnialo że elektryki nie poprzenosil. I zaczyna jakąś sciankę działową stawiac, którą bedzie gipsowal i gładził, czyli wyprodukuje kurz na całą pomalowaną chałupę. Notorycznie zalewa sąsiadów, którzy już mają zdewastowany sufit w łazience. A na dodatek... u tych sąsiadów piętro niżej jest dziecko które ma.... 4 tygodnie :szok: I oni musieli żyć z tym naszym remontem nad głową (a prulismy wszystko ostro, dodam że mieszkanie w wielkiej płycie, na której ekipa popaliła sobie sprzęt).

Stosunki sąsiedzkie mam więc ustawione już na wstępie :shocked2:

Do góry