anusia_80
lipcowa mama 2005
A nie mówiłam, że laska z Ciebie Joasiu, a tak się zapierałaśwczoraj byłam tak ubrana i 3 komplemenciki sie sypneły wiec chyba nie jest zle hahahahahah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie mówiłam, że laska z Ciebie Joasiu, a tak się zapierałaśwczoraj byłam tak ubrana i 3 komplemenciki sie sypneły wiec chyba nie jest zle hahahahahah
A nie mówiłam, że laska z Ciebie Joasiu, a tak się zapierałaś
ja mam takie leginsy i własnie w nich sprzątam częstoA wiecie co? Ja mam jakąś alergię na legginsy. :-)Kojarzą mi się z modą lat 80. A moim zdaniem,to był okres nawiększego kiczu w historii mody. Jak patrzę na swoje zdjęcia z tego okresu, to normalnie porażka, hihi. Legginsy, spodnie rury, w które ledwo się wciskałam, jeansy w kwiaty, jakieś seledynowe kolczyki w stylu Cyndi Laupher... No i niestety ta moda wraca Jedno jest pewne, dla mnie legginsy nadają się tylko do sprzątania w domu. Oczywiście z całym szacuneczkiem dla wszystkich, którym się podobają. Kurde, chyba jestem już stara
Dobra, idziemy na spacerek :-)
hehe moja tez nie sprzata ale ja nad tym cierpliwie pracujeElf , Gratulacje, czyli jednak mój potwór jest gorszy niz Twój, bo mój nie sprzat wogóle prędzej łos posprzata te jego zabawki
A wiecie co? Ja mam jakąś alergię na legginsy. :-)Kojarzą mi się z modą lat 80. A moim zdaniem,to był okres nawiększego kiczu w historii mody. Jak patrzę na swoje zdjęcia z tego okresu, to normalnie porażka, hihi. Legginsy, spodnie rury, w które ledwo się wciskałam, jeansy w kwiaty, jakieś seledynowe kolczyki w stylu Cyndi Laupher... No i niestety ta moda wraca Jedno jest pewne, dla mnie legginsy nadają się tylko do sprzątania w domu. Oczywiście z całym szacuneczkiem dla wszystkich, którym się podobają. Kurde, chyba jestem już stara
hej kasiu , zdrowka dla chłopakow..............a jak sie zaczna wakacje to zapraszamy czesciej!!!!
dziękiKate dużo zdrówka dla Twoich łobuziaków