reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Tez bym siewybrała pomoczyc dupsko w wodzie :rofl2: ale najpierw musze zrzucić pare kilo żeby wbić to moje szanowne dupsko w strój kąpielowy:wściekła/y::-D

eeee no w to nie uwierze ze masz dupsko anusia, Ty to taki patyczek jestesm napewno wygladasz super w stroju kapielowym.

ja zakupiłam nowy i mam nadzieje ze bedzie sie dobrze prezentował :)

Może to jest straszne, ale ja dawida całkowicie olewam gdy ma napad tej swojej złości, niech sobie wrzeszczy ile chce,

Ja też te napady olewam. Jak Maciek się kładzie na podłodze, to wychodzę z pokoju i udaję, że nie widzę. On wtedy zawsze wstaje i po napadzie :-)
Ogólnie jest koszmarnie, czasami jest mi tak wstyd ,ze chowam głowe w kołnierzyk bluzki, biore Weronike za ręke i ciągne to moje rozwrzeszczane wijące sie dziecko.
Czekam kiedy sie to skonczy albo przynajmniej nastapi jakas mała poprawa jej zachowania.
Kurcze mi też jest wstyd, jak Maciek mi wykręci jakiś numer na spacerze. Wiem, że to normalne i nie ma się czym przejmować, ale jak ktos nie miał nigdy dziecka, to zawsze będzie uważał, że to matka sobie z dzieckiem nie radzi, a nie jakis tam bunt dwulatka :tak:

Ja tez mam opory jeśli chodzi o leginsy i jak tak dłużej nad tym mysle to chyba jednak pozostane przy podziwianiu zgrabnych nóg koleżanek smigajacych w tych getraskach :tak:
A wiecie co? Ja mam jakąś alergię na legginsy. :-)Kojarzą mi się z modą lat 80. A moim zdaniem,to był okres nawiększego kiczu w historii mody. Jak patrzę na swoje zdjęcia z tego okresu, to normalnie porażka, hihi. Legginsy, spodnie rury, w które ledwo się wciskałam, jeansy w kwiaty, jakieś seledynowe kolczyki w stylu Cyndi Laupher... No i niestety ta moda wraca :no: Jedno jest pewne, dla mnie legginsy nadają się tylko do sprzątania w domu. Oczywiście z całym szacuneczkiem dla wszystkich, którym się podobają. Kurde, chyba jestem już stara:angry:

Dobra, idziemy na spacerek :-)

No ja juz zdąrzyłam zaliczyć sklepy i zrobic małe zakupy obiadkowe a Wy sie dopiero rozkręcacie
pisać kobity pisać:-)
ide po kawe i cos Wam opowiem :tak::eek:

Ja tez mam opory jeśli chodzi o leginsy i jak tak dłużej nad tym mysle to chyba jednak pozostane przy podziwianiu zgrabnych nóg koleżanek smigajacych w tych getraskach :tak:

elfik napewno wygladałabys super, widziałam Twoje nozki :happy2::happy2::happy2:
nie wiem czy to ograniczenie wynikałoby z wieku czy z dyskomfortu chodzenia w prawie samych rajtkach hehe

wczoraj byłam tak ubrana i 3 komplemenciki sie sypneły wiec chyba nie jest zle hahahahahah

elfik napewno wygladałabys super, widziałam Twoje nozki :happy2::happy2::happy2:
nie wiem czy to ograniczenie wynikałoby z wieku czy z dyskomfortu chodzenia w prawie samych rajtkach hehe

wczoraj byłam tak ubrana i 3 komplemenciki sie sypneły wiec chyba nie jest zle hahahahahah
haha chyba z wieku :-p:szok::rolleyes::rolleyes2::huh:
no mam kawe wiec....

reklama
witam was i ściskam
ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu do tego bb strasznie miuliło i nawet jak chciałam coś popisać przez chwilkę czy poczytać to mi się odechciewało przez to czekanie na otwarcie strony

a tak wogóle to mamy za sobą chorobę Piotrka a teraz przechodzimy chorobę Krzysia (to samo zapalenie gardła z wysoką gorączką) ehhh a tu taka piękna pogoda ale musimy posiedzieć w domu dopuki temperatura nie spadnie :-(

Do góry