reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Elfiku mysle ze nie przesadzę pisząc ze wyglądasz slicznie w Avatarku ...mmmmmmmmmmmiodzio :tak:

wlasnie Elfik slicznie wygladasz! poki co to dla mnie twoja fota nr jeden!:-):tak:

Zgadzam się calkowicie :tak:
Elfik wyglądasz cudnie, nie widzialam za dużo Twoich zdjęć, ale To podoba mi ise jak narazie najbardziej :cool2:
o rany !!
Wielkie dzieki kochane za te slowa( bardzo ich dzisiaj potrzebuje) :elvis::elvis::elvis:
Anusia na codzien i przed wyprostowaniem grzywki :laugh2:wygladam tak- fota z dzisiejszego rana :tak:

Kredziu fajnie ze zagladasz czasami- oby jak najczesciej :tak:

Aniu G. dasz rade! Ja mocno w Ciebie wierze i nie przestaje :tak:

Gazelko moje dziecko tez mi od dwoch lat nie dalo pospac i nic nie wskazuje na to, zeby mialo sie to w najblizszym czasie zmienic :no:
codziennie regularne pobudki juz weszly Weronice w krew a ja sie do nich chyba przyzwyczailam
jak zdarza jej sie jedna noc przespac w calosci to juz na druga wszystko nadrabia budzac sie czesciej i na dluzej :sick:
przechodzilam rozne fazy z tym zwiazane od zalamania do zlosci a teraz poprostu czekam az sie to skonczy...chyba nic innego mi nie pozostalo :no:
Tak wiec lacze sie w bolu i tez doradzam pozostawienie Maciejki jednak w lozeczku.Ja pomimo tych szalenstw Weroniki nigdy jej do nas do lozka nie zabralam , mala spi od zawsze w swoim lozeczku i jest to chyba najlepsze rozwiazanie dla nas wszystkich:tak:

Czesc babeczki! No i mężus będzie miec jutro o 9 rano opercje:-(.Rozmawiałam z ordynatorem sprawa naprawde powazna...Normalnie chce mi sie ryczec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po operacji minimum 8 tygodni gips,pozniej rechabilitacja...było jeszcze cos o rencie:-(.

Czesc babeczki! No i mężus będzie miec jutro o 9 rano opercje:-(.Rozmawiałam z ordynatorem sprawa naprawde powazna...Normalnie chce mi sie ryczec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po operacji minimum 8 tygodni gips,pozniej rechabilitacja...było jeszcze cos o rencie:-(.
Aga, a może nie bedzie az tak zle, jak mówi lekarz:confused: Trzeba byc dobrej mysli:elvis:
jesteśmy z Wami:elvis::elvis::elvis:

reklama
Hejo kobitki
dzieki Anusia :-)
Aga trzymam kciuki żeby wszystko dobrze sie skończyło :elvis:

jemy sniadanko i wybywamy z domu
plan na dziś to:
poranne odwiedzimy u koleżanki i popołudniowy grill :tak::-)
Nereczka

Do góry