reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Elfiku mysle ze nie przesadzę pisząc ze wyglądasz slicznie w Avatarku ...mmmmmmmmmmmiodzio :tak:

wlasnie Elfik slicznie wygladasz! poki co to dla mnie twoja fota nr jeden!:-):tak:

Zgadzam się calkowicie :tak:
Elfik wyglądasz cudnie, nie widzialam za dużo Twoich zdjęć, ale To podoba mi ise jak narazie najbardziej :cool2:
o rany !!
Wielkie dzieki kochane za te slowa( bardzo ich dzisiaj potrzebuje) :elvis::elvis::elvis:
Anusia na codzien i przed wyprostowaniem grzywki :laugh2:wygladam tak- fota z dzisiejszego rana :tak:

Kredziu fajnie ze zagladasz czasami- oby jak najczesciej :tak:

Aniu G. dasz rade! Ja mocno w Ciebie wierze i nie przestaje :tak:

Gazelko moje dziecko tez mi od dwoch lat nie dalo pospac i nic nie wskazuje na to, zeby mialo sie to w najblizszym czasie zmienic :no:
codziennie regularne pobudki juz weszly Weronice w krew a ja sie do nich chyba przyzwyczailam
jak zdarza jej sie jedna noc przespac w calosci to juz na druga wszystko nadrabia budzac sie czesciej i na dluzej :sick:
przechodzilam rozne fazy z tym zwiazane od zalamania do zlosci a teraz poprostu czekam az sie to skonczy...chyba nic innego mi nie pozostalo :no:
Tak wiec lacze sie w bolu i tez doradzam pozostawienie Maciejki jednak w lozeczku.Ja pomimo tych szalenstw Weroniki nigdy jej do nas do lozka nie zabralam , mala spi od zawsze w swoim lozeczku i jest to chyba najlepsze rozwiazanie dla nas wszystkich:tak:

Czesc babeczki! No i mężus będzie miec jutro o 9 rano opercje:-(.Rozmawiałam z ordynatorem sprawa naprawde powazna...Normalnie chce mi sie ryczec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po operacji minimum 8 tygodni gips,pozniej rechabilitacja...było jeszcze cos o rencie:-(.

Czesc babeczki! No i mężus będzie miec jutro o 9 rano opercje:-(.Rozmawiałam z ordynatorem sprawa naprawde powazna...Normalnie chce mi sie ryczec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po operacji minimum 8 tygodni gips,pozniej rechabilitacja...było jeszcze cos o rencie:-(.
Aga, a może nie bedzie az tak zle, jak mówi lekarz:confused: Trzeba byc dobrej mysli:elvis:
jesteśmy z Wami:elvis::elvis::elvis:

reklama
Hejo kobitki
dzieki Anusia :-)
Aga trzymam kciuki żeby wszystko dobrze sie skończyło :elvis:

jemy sniadanko i wybywamy z domu
plan na dziś to:
poranne odwiedzimy u koleżanki i popołudniowy grill :tak::-)
Nereczka

Do góry