reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

dopisalam sie do watku "nasze swieta" i przy okazji przejrzalam sobie te daty i...
Martuska urodzila sie w rocznice slubu moich rodzicow!
NiaNia i Elen!!! dzielicie date urodzenia z dziewczyna z ktora przez kilkanascie lat bylysmy najlepszymi kumpelami. bylysmy tak blisko ze ja nawet tak zamacilam ze bylam przy niej i trzymalam ja za reke gdy miala operacje! znamy sie od podstawowki. teraz sie nam troszke drogi rozjechaly jak ja siedze w grecji ale nadal mamy kontakt!
i tyle:-)

reklama
czesc baby!!!

uuu ale tu pusciutko, malutko do czytania!

z tego co nadrobiła:

aniu super ze miałyscie z edytka małe spotkanie BB, zazdroszcze ale tak pozytywnie!!

iwon miłej eskapady z łosiem!!!

mam pare nowych fotek, ide powklejac!!

Iwon jak tam wlosy wyszly?

wiecie co dziewczyny, NiaNia zanim wykupila wycieczke do grecji zapytala mnie jak tam z pogoda w czerwcu w grecji. a ja jej na to, ze nie ma stracha, ze moze spokojnie jechac bo ostatnie trzy lata czerwiec byl sliczny:tak: no i teraz NiaNia pewnie klnie mnie pod nosem:baffled: bo akurat od piatku wieje z polnocy:no: co znaczy, ze w ciagu dnia jest ok ale w nocy to zimnawo:-( ale od jutra ma byc znow 28stopni i ma tak zostac wiec moze NiaNia zapamieta ostatnie upalne dni urlopu i mi jednak glowy nie ukreci:confused::-D

male objasnienie i juz jestes ekspert;-)
ΚΑΘΑΡΟΣ-czyste niebo
ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ- male zachmurzenie
ΠΙΘΑΝΗ ΒΡΟΧΗ- opady
Μποφόρ-bofort
Υγρασία-wilgotnosc powietrza
ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ- duze zachmurzenie

hej dziewczyny wieczorowo:-)
pustki w ten weekend były tutaj straszliwe:szok: ale nie ma się co dziwić, wykorzystujemy pogodę na maxa:-p
ja też miałam wolny weekend i spędziłam go z moimi facetami, wczoraj grillowaliśmy wieczorkiem i było całkiem miło. Przyszli znajomi z półtoraroczna Laurą, Dawid miał towarzystwo, ale wyszedł z niego taki zazdrośnik, że hoho...:szok: nie podejrzewałam mojego dziecka i taka złość:wściekła/y: Gdy Laura siadała na jakikolwiek jego rowerek...traktor czy autko, to on automatycznie był przy niej , bo też chciał jezdzić. Wkońcu ze złości położył się na ziemi, beczał i kopał nogami:eek::szok: no bylismy z łosiem w szoku, bo jeszcze czegoś takiego nie widzieliśmy:no: Po jakiejś godzince mu to mineło i ładnie się razem bawili:sorry2::-) całe szczęście...:tak:
Wogóle to wszystko ma na NIE...a ja tylko chodze i :angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:
jak tak dalej będzie to zgłupnę ;-):eek::sick::rofl2::crazy::szok:

reklama
A dzisiaj spędzilismy całe przedpołudnie w Castoramie wybierając kamień ozdobny. Walnęło nam, żeby jedna ścianę ułozyć w takim ozdobnym kamieniu, ale staliśmy dzisiaj ponad godzinę przy rodzajach i kolorach kamieni i nie umieliśmy się zdecydować:no: łosiowi podobał się jeden, a mnie drugi:rofl2: wkońcu doszło do ostrzejszej wymiany zdań i zostało na moim:-p:tak::-) chociaz raz...;-)

Do góry