reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Melduje sie grzecznie na bb:-)
Licze ze moj Jas wyrosnie z tych akcji naglego bicia kolegow w piaskownicy lub gryzienia raz na jakis czas opiekunki lub mamusi.
Tak po za tym to zlego slowa nie powiem tez uwielbia dzieci (chociaz czasami dziwnie to okazuje:baffled:)

Piotrek natomiast juz zacyna pokazywac pazurki i niechetnie zasypia - szykuje mi sie powtorka z rozrywki.

A mialam juz swoj chrzest bojowy - jak wiecie mam opiekunke, ktora rano jest z Jasiem a popoludniami bede z dwoma szkrabami sama. Moj Maciejka byl caly czas na urlopie wiec nie mialam okazji byc z nimi sama az do wczoraj.
PRZEZYLAM:-). Kurcze ja bede z nimi sama 4-5 h i to wydaje mi sie strasznie trudne - podziwiam Was babeczki ktore jestescie non stop z dwojeczka.

Aga - trzymaj sie - chociaz wiem juz co to dwojka dzieci naraz i podziwiam. A Tobie jeszcze remoncik sie dostanie. Miejmy nadzieje ze maz szybko wroci do formy:elvis:

Moj Maciejka byl caly czas na urlopie wiec nie mialam okazji byc z nimi sama az do wczoraj.
PRZEZYLAM:-). Kurcze ja bede z nimi sama 4-5 h i to wydaje mi sie strasznie trudne - podziwiam Was babeczki ktore jestescie non stop z dwojeczka.
Aniu pamietasz swoje motto sprzed miesiaca chyba "DAM RADE". ja mam przeczucie ze ty serio dasz rade!!!!:-)

olivia zazdroszcze widoczkow, klimatow greckich - jesli mozna spytac co Ty porabiasz w tej Grecji:confused:
teraz sobie zarabiam na ostatni roku studiow:tak: i ucze sie greckiego od native speakerow:laugh2: a poza tym to sie opalam i kapie i mam straszny ubaw z tych wszystkich swirow tutaj w okolicy(czytaj facetow!):laugh2::cool2::cool2: no i oczywiscie szukam losia!:laugh2::laugh2::laugh2:
moja grecka lektorka nawet dzwoniac dzisiaj z polski z informacja o wynikach certyfikatu nie omieszkala mi nakazac szukania greka na meza!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: uwielbiam ja!:cool2:

Ja jak po ogień
tak przelotem na sekunala żebyście o nas nie zapomniały

w tym tygodniu np już rozstawałam się z młodym i to całkiem na poważnie (ale daliśmy sobie jeszcze jedn`a szansę)
wczoraj byłam na pogotowiu bo znowu kolano mi strzeliło (4 raz od miesiąca) ale wczoraj nie mogłam ani wyprostowa`c nogi ani zgiąć a o chodzeniu nie było mowy
nie wiem czy się artroskopiom nie zakończy

a tak poza tym to stwierdziłam że tymciowi wszelkie zmiany w miarę łatwo przychodzą
cyca sam odrzucił
ze smoczkiem tylko jedną jazdę mieliśmy
z piciem z normalnych kubków bez problemu (pożegnanie z butlami nawet nie zauważył)
siusianie do kubeczka luzik od lanego poniedziałku
na nocnik czy kibelek ni z tego ni z owego siada i robi kupsko
śpi bez pieluszki od dnia dziecka ! i też nie jest źle 2 noce mieli`smy po razie posiusiane

normalnie mam przewspaniałe dziecko !!! (jak nasze wszystkie )

fakt gryzie nas jeszcze jak co`s mu nie po nosie i ma jazdy czasami ale jest przekochany

a tak wogóle jestem cholernie ciekawa co u was pewnie maluszki ju`ż wielgachne i wspaniałe

no i zastanawiam się co u naszych brzuchatek i jak ma się ania i jej maleństwo ?

reklama
Cześć wieczorkiem:-)
ale tutaj dzisiaj było puściutko:eek: ale nie ma sie co dziwic, powgoda piękna, dzionek wolny od pracy i pewnie każda z nas korzystała z uroków życia rodzinnego;-)
Ja dzisiaj tez miałam wolne i cały dzień spędziłam z łosiem:eek: my już nie umiemy wytrzymać jednego dnia bez sprzeczki, dzisiaj poszło o kolor ścian, no normalnie nie mogę z tym moim chłopem:no:
Było tak parno, że burze zaczęły sie już w południe, ale i tak większość dnia spędziliśmy na polku:-)

Kredzia, pamietamy..pamiętamy :elvis::elvis: trzymajcie się i zaglądajcie częściej:elvis::elvis:
i bravo dla Tymika za ta jego dorosłość... :-)

Do góry