oliviaa
Fanka BB :)
wlasnie Elfik slicznie wygladasz! poki co to dla mnie twoja fota nr jeden!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniu pamietasz swoje motto sprzed miesiaca chyba "DAM RADE". ja mam przeczucie ze ty serio dasz rade!!!!:-)Moj Maciejka byl caly czas na urlopie wiec nie mialam okazji byc z nimi sama az do wczoraj.
PRZEZYLAM:-). Kurcze ja bede z nimi sama 4-5 h i to wydaje mi sie strasznie trudne - podziwiam Was babeczki ktore jestescie non stop z dwojeczka.
teraz sobie zarabiam na ostatni roku studiow i ucze sie greckiego od native speakerow a poza tym to sie opalam i kapie i mam straszny ubaw z tych wszystkich swirow tutaj w okolicy(czytaj facetow!) no i oczywiscie szukam losia!olivia zazdroszcze widoczkow, klimatow greckich - jesli mozna spytac co Ty porabiasz w tej Grecji