reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

hello baby:-)

jestem wkurzona na maksa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:(przez głupiego łosia)
i raczej dziś nie bedzie ze mnie dobrego kompana
do klikania:baffled:

reklama
Wiki bedziesz miała SUPEEER WAKACJE,
przewaznie takie zmiany w ostatniej chwili
wychodzą,tylko na dobre:tak::tak::tak:

Elen to świetnie,że Julenka tak polubiła żłobek,
Tobie tez kochana bedzie lżej na serduchu,
by ja tam zostawiać...........skoro mała taka zadowolona
co do rowerka u nas jest hitem cały czas,
czekam na zdjęcia:elvis:;-):-)

Iwon fajny t-shirt,no i kolczyki,
czekamy na prezentację w ...........
a bedzie na pewno okazja w nadchodzącym długim łikendzie,
bo pogoda zapowiada się przepiękna:-)

cześć :)

Dołączam się do grona osób zazdroszczących wyjazdów do Grecji :happy: Baaaaardzo mi sięmarzy jakieś cieplutkie morze.

W tym tygodniu mam przeprowadzkę do nowego mieszkanka :-D

Zmykam pracowac.

Ania gratulacje pierwszego dnia w pracy!!!!
Elen gratulacje pierwszego dnia w żłobku!!!:-)
Iwon, fajny ten T-shircik. Kurcze strasznie mam ochotę sobie też coś fajnego kupić, tylko nie mam kiedy :no:
Hanti, głowa do góry. Mnie ostatnio mężulek też coś wkurza, tak że możemy sobie ręce podać :-)

A tak w ogóle to nie mogę się juz doczekać urlopu. Jeszcze tylko dwa tygodnie i... WAKACJE!!!!!!!!!!!! W tym roku zafundowałam sobie tydzień wcześniej, tralalala :-)
Z taką perspektywą tracę zupełnie zapał do pracy i myślę już tylko o jednym :-D

Ania gratulacje pierwszego dnia w pracy!!!!
Elen gratulacje pierwszego dnia w żłobku!!!:-)
Iwon, fajny ten T-shircik. Kurcze strasznie mam ochotę sobie też coś fajnego kupić, tylko nie mam kiedy :no:
Hanti, głowa do góry. Mnie ostatnio mężulek też coś wkurza, tak że możemy sobie ręce podać :-)

A tak w ogóle to nie mogę się juz doczekać urlopu. Jeszcze tylko dwa tygodnie i... WAKACJE!!!!!!!!!!!! W tym roku zafundowałam sobie tydzień wcześniej, tralalala :-)
Z taką perspektywą tracę zupełnie zapał do pracy i myślę już tylko o jednym :-D

Klaudia, co Ty piszesz? Twój mąż też czasem robi takie numery i Cię denerwuje? ;-) Może po prostu to zmęczenie? Na urlopie na pewno wszystko wróci do normy :-)

reklama
Klaudia, co Ty piszesz? Twój mąż też czasem robi takie numery i Cię denerwuje? ;-) Może po prostu to zmęczenie? Na urlopie na pewno wszystko wróci do normy :-)
No to mnie Gazelka rozbawiłaś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Co do mężulka, to ostatnio ciągle jakiś "nie w sosie" chodzi :baffled: Dużo ma spraw na głowie przed tym urlopem, ale kurna to nie powód, żeby na kochanej żonce się wyładowywać, no nie?? No więc wczoraj postanowiłam być tez nie w sosie i się opłaciło, bo dzisiaj rano dostałam TAKIEGO BUZIAKA :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:
No ale juz bym chciała być w tej Grecji, coby nie myśleć o niczym, tylko o relaksie :-)

Do góry