reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
... było całkiem całkiem...mam fajnego szefaa ...którego miałam okazję poznac prywatnie kilka lat temu (ale świat mały ) pracuje z 2 "prawdziwymi" urzedniczkami :baffled:
z jedną szaloną kobitką... urzedaski mam w głębokim powarzani bo...wiecie chyba mam wreszcie ciekawą prace :-)

no to gratki Aniu, super że Ci sie podoba :-)

dzieki dzieki, ale juz zmieniam fotke.............chyba jesy zbyt troche, ze tak napisze :eek::eek: osobista!!!!

a ja nie widziałam :sick::no::sick:. Przyślesz mi np. przez gg albo priva? Proooooooooszę:elvis:
chyba, że zbyt osobista, żeby mi ją pokazywać, w końcu jestem tylko "nową" lipcówką...aha i to nie był żaden szantaż emocjonalny nie nie

cześć dziewczyny :-):-):-)
melduję sie z kawą i juz zaspakajam wasza ciekawość :)-pNenius): Tuta odebrała julkę o 11.30 i po wypytaniu pani-żłobkanki dowiedziała się, że Julka nie płakała, bawiła sie z dziećmi i miała dobry humor, zjadła śniadanie i objad ale coś tam na siebie wylała :baffled: soczek czy kompot, nie wiem.... Jak odbierałam Julkę od Tuty to podekscytowana "Julia ucić się dzidzi" - czyli, że Julka z dziećmi sie dziś uczyła :-):-) Wieczorem było cieżko zasnąć ale to nie tylko z powodu żłobka ale też wczoraj w końcu dotarł do nas ROWEREK zakupiony na allegro :tak::tak: zabrałyśmy sie z Julią za wspólne składanie ale jakoś nam nie szło.... nie wiem dlaczego :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: udało mi sie z jej pomocą kółka złożyć, hjihiiiii (w ogóle to wszystko jest obfotografowane ale zdjecia w domu :confused: taka ze mnie Pani Gapa). A dzis rano jak podjeżdżaliśmy pod żłobek to wystarczyło, że zobaczyła budynek i juz cała z radosci podskakiwała w foteliku :-D:-D:-D no i uśmiech na twarzy na widok Pani i dzieci :-D:-D:-D:-D więc jestem dobrej myśli :tak: kryzys będzie w piątek lub poniedziałek

teraz lecę zapłacić dziewczynom za ubranka kupione dla Julencji :-)

dzięki :-)

jaki kryzys, jaki kryzys??? Daj spokój, Juleczce sie podoba i tak już zostanie i koniec!!!

Czołem :ninja:

Wiki, zazdroszczę tej Grecji, jak nic :cool2: Przywieź ponętną opaleniznę i zdjęcia :tak:

Elen gratuluję sukcesu pierwszego dnia :-) U nas w żłobku też ok, ale my już mieliśmy zaprawę, więc to nie to samo :-p

Jestem dziś zawalona robotą i znowu nie będzie mi dane z Wami poklikać, ale postaram się czasem rzucić okiem na BB :cool2:

reklama
Do góry