reklama
Anikaa
Fan(ka)
... było całkiem całkiem...mam fajnego szefaa ...którego miałam okazję poznac prywatnie kilka lat temu (ale świat mały ) pracuje z 2 "prawdziwymi" urzedniczkami
z jedną szaloną kobitką... urzedaski mam w głębokim powarzani bo...wiecie chyba mam wreszcie ciekawą prace :-)
z jedną szaloną kobitką... urzedaski mam w głębokim powarzani bo...wiecie chyba mam wreszcie ciekawą prace :-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
Joasia, a co to za uwodzicielska fotka w avatorkuno...no.....laska z Ciebie jak się patrzy ;-)
dzieki dzieki, ale juz zmieniam fotke.............chyba jesy zbyt troche, ze tak napisze osobista!!!!
... było całkiem całkiem...mam fajnego szefaa ...którego miałam okazję poznac prywatnie kilka lat temu (ale świat mały ) pracuje z 2 "prawdziwymi" urzedniczkami
aneczko super ze wszystko gra!!!
oby tak dalej
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
tutaj jest link hoteluWiki, moje gratulacje:-)
Szkoda,że nie Turcja, ale Rodos pewnie też piękny
Masz jakiś link hotelu, z jakiego biura lecicie
hotel Cathrin (FR), Rodos, wycieczki, Grecja, lastminute, Rodos oferty
biuro exim tours
anusia_80
lipcowa mama 2005
Wiki, brak mi słów, no SUUUPER full wypastutaj jest link hotelu
hotel Cathrin (FR), Rodos, wycieczki, Grecja, lastminute, Rodos oferty
biuro exim tours
cieszę się, że udało Wam sie znaleść taką ofertę, bawcie się dobrze:-)
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Dzięki anulka
Już czuję takiego lekkiego stresa, zawsze tak mam przed wyjazdem, a to szczególny wyjazd, mój pierwszy lot samolotem
Już czuję takiego lekkiego stresa, zawsze tak mam przed wyjazdem, a to szczególny wyjazd, mój pierwszy lot samolotem
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Turcji mi bardzo szkoda, na pewno tam kiedyś pojadę, może za rok
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
cześć dziewczyny :-):-):-)
melduję sie z kawą i juz zaspakajam wasza ciekawość -pNenius): Tuta odebrała julkę o 11.30 i po wypytaniu pani-żłobkanki dowiedziała się, że Julka nie płakała, bawiła sie z dziećmi i miała dobry humor, zjadła śniadanie i objad ale coś tam na siebie wylała soczek czy kompot, nie wiem.... Jak odbierałam Julkę od Tuty to podekscytowana "Julia ucić się dzidzi" - czyli, że Julka z dziećmi sie dziś uczyła :-):-) Wieczorem było cieżko zasnąć ale to nie tylko z powodu żłobka ale też wczoraj w końcu dotarł do nas ROWEREK zakupiony na allegro zabrałyśmy sie z Julią za wspólne składanie ale jakoś nam nie szło.... nie wiem dlaczego udało mi sie z jej pomocą kółka złożyć, hjihiiiii (w ogóle to wszystko jest obfotografowane ale zdjecia w domu taka ze mnie Pani Gapa). A dzis rano jak podjeżdżaliśmy pod żłobek to wystarczyło, że zobaczyła budynek i juz cała z radosci podskakiwała w foteliku no i uśmiech na twarzy na widok Pani i dzieci więc jestem dobrej myśli kryzys będzie w piątek lub poniedziałek
teraz lecę zapłacić dziewczynom za ubranka kupione dla Julencji :-)
melduję sie z kawą i juz zaspakajam wasza ciekawość -pNenius): Tuta odebrała julkę o 11.30 i po wypytaniu pani-żłobkanki dowiedziała się, że Julka nie płakała, bawiła sie z dziećmi i miała dobry humor, zjadła śniadanie i objad ale coś tam na siebie wylała soczek czy kompot, nie wiem.... Jak odbierałam Julkę od Tuty to podekscytowana "Julia ucić się dzidzi" - czyli, że Julka z dziećmi sie dziś uczyła :-):-) Wieczorem było cieżko zasnąć ale to nie tylko z powodu żłobka ale też wczoraj w końcu dotarł do nas ROWEREK zakupiony na allegro zabrałyśmy sie z Julią za wspólne składanie ale jakoś nam nie szło.... nie wiem dlaczego udało mi sie z jej pomocą kółka złożyć, hjihiiiii (w ogóle to wszystko jest obfotografowane ale zdjecia w domu taka ze mnie Pani Gapa). A dzis rano jak podjeżdżaliśmy pod żłobek to wystarczyło, że zobaczyła budynek i juz cała z radosci podskakiwała w foteliku no i uśmiech na twarzy na widok Pani i dzieci więc jestem dobrej myśli kryzys będzie w piątek lub poniedziałek
teraz lecę zapłacić dziewczynom za ubranka kupione dla Julencji :-)
reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Ale jaja! To 5 bb-mowiczek będzie w tym samym czasie w Grecji :-) Wiki wyjeżdża 15, my z Martuśką 18, Niania też jakoś niedługo, no i Oliviaa jest na miejscu. Może zrobimy jakiś zjazd, hihiMoje wakacyjne plany uległy zmianie
14 czerwca lecimy na tydzień na Rodos, umowę dziś podpisałam i o tyle jestem szczęśliwa, że już wiem gdzie i kiedy jadę:-)