nenius
Przyjaciółki 2008
oj coś puściuchno, puściuchno...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ostatnio nie mam zybtnio czasu i malutko tu zaglądam:-(
Moje wakacyjne plany uległy zmianie
14 czerwca lecimy na tydzień na Rodos, umowę dziś podpisałam i o tyle jestem szczęśliwa, że już wiem gdzie i kiedy jadę:-)
Joaska! zakochalam sie!!!!!!:-)wklejam obiecana fotke paszpotrowa )))
anusia, a ja dokladnie odwrotnie. tak mi sie buciki w szpic nie podobaja ze przez ostatnie trzy lata ani jednej pary nie kupilam pomykalam tylko w sportowych albo jakis starych z przed "epoki czubow";-)Ja jestem chyba staromodna, bo nadal kocham buciki do szpica
mam jedne balerinki, są bardzo wygodne, ale osobiście lepiej sie czuję w tych pierwszych co z tego, że już wyszły z mody...:--p
dzielna mama!!!! moja jak szlam pierwszy dzien do przedszkola (a mialam 2,5 roku) to stala pod drzwiami przez pol godziny i plakala az ja jedna z "cioc" wygonilaheloł
dzś pozostaje mi kawa i nerwowe wpatrywanie sie w komórkę - a nuż ze żłobka zadzwonią??? ja mam doły, Julka jak tylko zobaczyła dzieci zrobiła mi swoje słynne "papa" (patrzyła w stronę dzieci a do mnie machnęła rączką bez odwracania głowy) a całą drogę do żłobka wołała "ucić się, ucić!" no to pojechała sie uczyć a ja będę płakać :------(
ja mam od 8 lat!:-) ale nie uzywam:-wściekła/y: bo u mnie w domu ciagle samochodu nie ma. a moja matka panikara kiedys jak miala mi samochod dac to robila taka tyrade paranoii ze przestalam pytac. w zwiazku z tym zdarza mi sie prowadzic raz na rok. czuje sie bardziej jakbym nie miala prawka:-baffled:i chciałam jeszcze zapytać: ile spośród nas - poza mną (tak, przyznaję się) - nie ma prawa jazdy?
Wiki! zapraszam!!!:-) moze jutro znajde chwilke czasu i ci przesle privy z dobrymi radami i inf, o ktore juz NiaNia, Martuska i Klaudia pytaly. a nuz ci sie przydadzaMoje wakacyjne plany uległy zmianie
14 czerwca lecimy na tydzień na Rodos, umowę dziś podpisałam i o tyle jestem szczęśliwa, że już wiem gdzie i kiedy jadę:-)
Ojej dziękuję bardzo:-)Wiki! zapraszam!!!:-) moze jutro znajde chwilke czasu i ci przesle privy z dobrymi radami i inf, o ktore juz NiaNia, Martuska i Klaudia pytaly. a nuz ci sie przydadza
Wiki, moje gratulacje:-)Ja ostatnio nie mam zybtnio czasu i malutko tu zaglądam:-(
Moje wakacyjne plany uległy zmianie