reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

wykorzystując braki łosi w domku zaczęłam dietkę
oczyszczającą.............ale bez kawy nie przeżyję
muszę natychmiast podeprzeć się kofeiną:-:)-p:no::baffled:

reklama
Elen....dziekuje za te słowa
ale tak naprawde to ja Cie podziwiam szczerze i ogomnie!!
no noo kochana tyle stron zwierzakow dałas rade?? hohooo :elvis:
mamuska wyczytałam ze corcie do złobka wysłałas....trzymaj sie dzielnie ;-):elvis::elvis:

noooo ciezko było... nie ze względu na ilość stron tylko zawartość... zresztą sama wiesz :confused:

i dziekuję - staram sie być dzielna :-)

Kasiu! ja licytuje juz jednego Elmiaka ale nie wiem czy wygram :-D:-D:-D:-D przyjdzie mi samej na szydełku jakiegoś czerwonego potwora wydziergać, hiihiiii

postanowiłam,że dzisiaj nic nie będe robiła
obiad dla mas mam,więc
mam ochotę sobie poleniuchować na maksa

taki dzień odstresowujący,
przydałby się jeszcze jakis masaż
i kąpiel dobroczynna na ciałko np.w mleku

skończy się na lekturce,
no może wieczorkiem jakąś kąpiel
z bąbelkami sobie machnę...........przy świecach..........hihihihihi

Otylka ma ostatnio zabawę w wyciąganiu z lodówki jedzenie
czasem zje,a czasem po prostu pogryzione wypluwa,
gdzie akurat stoi.............ręce mi opadają
nie potrafię jej odłuczyć takiego zachowania,
lodówka wciąz jest otwarta...........babulce macie jakiś
pomysł co mogłabym zrobić:confused::confused::confused:

oczywiście zaklejenie drzwiczek nie wchodzi w grę,
to dla Otylki nie jest przeszkoda:eek::baffled:

hiihii, Hanti - zazdroszczę :-):-):-)
ja też dzisiaj słomiana wdowa :baffled: ale wieczór raczej będzie dla Julii a nie dla mnie :-) no i jeszcze ciągle problemy z samopoczuciem mam....

ok, robię sobie przerwę i lece do dziewczyn na dół wygrzebać coś ładnego dla Juliii ;-)

jestem :-):-):-)

wydałam 53 zeta i jestem bogatsza o 3 bluzeczki, 1 spódniczkę i wór ubranek do przymierzenia dla Julii :-D:-D:-D:-D

teraz śniadanie i takie tam biurowe sprawy :-p:-p:-p:-p:-p

oczywiscie ze nie!!! :-)
własnie wdepłam powiedziec .... no pozegnac sie...
nie umiem sie zegnac...i mi to nie wychodzi...:dry:

no to tak.... kompika mi zaraz spakuja...i inne graty i siostra ze szwagrem biora bo dzis jada do Norwegi (mieszkaja tam),a maja duze auto to i miejsca...
reszta leci DHL-em.....

w zasadzie zostawiamy cały swoj dobytek.... wszystko rozdajemy jak takie Mikołaje normalnie...meble..pralka nawet moja noweczka zostaje u rodzinki....no ale tam mamy wszystko...Karlos mieszkanie urzadził na nasz przyjazd....

my wyjezdzamy w czwartek....1000km+prom...

takze....neta nie bedziemy mieli od razu,nie wiem ile to potrwa
dlatego jak wreszcie mi go podłacza to sie odezwe :tak::tak::tak:

no to...do usłyszenia :-):-)
trzymajcie sie,dbajcei o siebie i dzieciaczki....
buziaczki i papatki;-):elvis::elvis::elvis:

dobrej, spokojnej podróży Lileczko i wszystkiego naj, naj na "nowej drodze"

reklama
Do góry