reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Lilka trzymaj sie!!:elvis:
uwazaj na dzieciaki i pozdrow Karlosa, zeby sie was szczesciło!!!!!
Mam nadzieje, ze tam własnie bedzie Wasze MIESJCE na Ziemi!!

reklama
Weronika ogląda Elmo
jak leciał odcinek o włosach to zażyczyła sobie grzebień, teraz leci drugi o zębach i mała juz szoruje szczotką w paszczy.
Dobrze ,że tylko dwa te odcinkiobejrzy i koniec bo nie wiem czy by mi rekwizytów wystarczyło :-p:-):szok:

a szkoda,bo ciekawa jestem co by powiedziała
po odcinku o strażakach.............hihihihihihihihih

Weronika ogląda Elmo
jak leciał odcinek o włosach to zażyczyła sobie grzebień, teraz leci drugi o zębach i mała juz szoruje szczotką w paszczy.
Dobrze ,że tylko dwa te odcinkiobejrzy i koniec bo nie wiem czy by mi rekwizytów wystarczyło :-p:-):szok:
hahahha - a my mamy tak: wczoraj w nocy pobudka o 3 i wrzask (dosłownie) ELNOOOOOOOO!!!!! ELNOOOOOOOOO!!!! płakała POTWORNIE przez 15 minut i domagała sie Elmo. Niestety mamy tylko jedną doszczętnie zniszczoną ksiażeczkę z Elmo :dry::baffled::baffled::baffled: ale pracuję nad przytulanką :-)

oczywiscie ze nie!!! :-)
własnie wdepłam powiedziec .... no pozegnac sie...
nie umiem sie zegnac...i mi to nie wychodzi...:dry:

no to tak.... kompika mi zaraz spakuja...i inne graty i siostra ze szwagrem biora bo dzis jada do Norwegi (mieszkaja tam),a maja duze auto to i miejsca...
reszta leci DHL-em.....

w zasadzie zostawiamy cały swoj dobytek.... wszystko rozdajemy jak takie Mikołaje normalnie...meble..pralka nawet moja noweczka zostaje u rodzinki....no ale tam mamy wszystko...Karlos mieszkanie urzadził na nasz przyjazd....

my wyjezdzamy w czwartek....1000km+prom...

takze....neta nie bedziemy mieli od razu,nie wiem ile to potrwa
dlatego jak wreszcie mi go podłacza to sie odezwe :tak::tak::tak:

no to...do usłyszenia :-):-)
trzymajcie sie,dbajcei o siebie i dzieciaczki....
buziaczki i papatki;-):elvis::elvis::elvis:

aż sie łezka w oku kręci....
Liluś - ja z opóźnieniem przeczytałam Zwierzaki i jak widze jaka jestes silna i jak potrafisz postawić na swoim to nabieram wiary w siebie, w świat i w odgórne działanie jakieś sprawczej siły :-):-):-)

Lilkauważaj na siebie i Milankę podczas podróży
i Zyczę Wam z całego serducha,obyś tam uwiła Wasze szczęśliwe gniazdko:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:
pozdrowienia dla Karlosa:-)

Elen to chyba normalne,zę mama ma ochotę sobie poryczeć
oddając swój skarb pod opiekę obcych,ja przez dłuższy czas
wychodziłam z przedszkola ze łzami w oczach,
a Damian bawił się w najlepsze i w ogóle nie płakał

dzieki kasiu.....
a jeszcze pogadałam z kumpelą, która w tym żłobku miała praktyki i jestem PRZERAZONA....na szczęście Tuta mnie pociesz - odbierze Julkę o 11.30 i wszystkiego sie dowie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hahahha - a my mamy tak: wczoraj w nocy pobudka o 3 i wrzask (dosłownie) ELNOOOOOOOO!!!!! ELNOOOOOOOOO!!!! płakała POTWORNIE przez 15 minut i domagała sie Elmo. Niestety mamy tylko jedną doszczętnie zniszczoną ksiażeczkę z Elmo :dry::baffled::baffled::baffled: ale pracuję nad przytulanką :-)

Elen widzę,że nie tylko moja mała kocha Elma,
mam właśnie chwilkę dla Was dzięki niemu
zobacz,jaki ten jest fajny
FISHER PRICE, SESAME STREET SŁODKI ELMO LOVES YOU (200958116) - Allegro,
ja właśnie mam ochotę kupic Otylci takiego

Lilka trzymaj sie!!:elvis:
uwazaj na dzieciaki i pozdrow Karlosa, zeby sie was szczesciło!!!!!
Mam nadzieje, ze tam własnie bedzie Wasze MIESJCE na Ziemi!!

Asiu dziekuje :elvis::elvis::elvis:
oczywiscie pozdrowie!! i dziekuje!!

aż sie łezka w oku kręci....
Liluś - ja z opóźnieniem przeczytałam Zwierzaki i jak widze jaka jestes silna i jak potrafisz postawić na swoim to nabieram wiary w siebie, w świat i w odgórne działanie jakieś sprawczej siły :-):-):-)

Elen....dziekuje za te słowa
ale tak naprawde to ja Cie podziwiam szczerze i ogomnie!!
no noo kochana tyle stron zwierzakow dałas rade?? hohooo :elvis:
mamuska wyczytałam ze corcie do złobka wysłałas....trzymaj sie dzielnie ;-):elvis::elvis:

Lilka i ja Ci zycze szczęśliwej i nie meczącej podrózy i szybkiego zaaklimatyzowania sie w nowym domku :tak:
Bądź szczęsliwa -zycze Ci tego z całego serca :elvis:

a ja sie oddalam kobitki na jakis czas- pacielek time :-)

reklama
Lilkauważaj na siebie i Milankę podczas podróży
i Zyczę Wam z całego serducha,obyś tam uwiła Wasze szczęśliwe gniazdko:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:
pozdrowienia dla Karlosa:-)

dziekuje Kasiu
:-):-):elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

kochane ja uciekam
juz mnie gonią

bede tesknic!!!! i myslec o was
wy tez mnie nie zapomnijcie :cool2:
odezwe sie jak tylko mnie polacza ze swiatem

takze....buziaki i do zaklikania :tak:;-);-);-)

Do góry