reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Weronika ogląda Elmo
jak leciał odcinek o włosach to zażyczyła sobie grzebień, teraz leci drugi o zębach i mała juz szoruje szczotką w paszczy.
Dobrze ,że tylko dwa te odcinkiobejrzy i koniec bo nie wiem czy by mi rekwizytów wystarczyło :-p:-):szok:

reklama
i chciałam jeszcze zapytać: ile spośród nas - poza mną (tak, przyznaję się) - nie ma prawa jazdy? :dry::dry::dry:

hello kochane:-)

u nas od dwóch dni wciąż pada(dosłownie)
mam dość takiej pogody:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Otylka miała dziś przerwę w spaniu
bawiłam sie z nią od 0:30 tak mniej więcej godzinę
o 3:05 przyszedł Damian,że pora go na wycieczkę wyprawić
moja mina była taka:wściekła/y::no::wściekła/y::sick::eek::baffled:
budzik miałam ustawiony na 3:45 i to byłoby w zupełności

pobódka przez Otylkę o 6:50 ..............i mam wszystkiego dość:oo2::surprised::hmm::growl::sad::sick::eek:mój obecny
wygląd oraz samopoczucie

Lilko - jak pakowanie????
Milenka i Bobas ?????
Chyba nie wyjedziesz bez pozegnania, prawda?

oczywiscie ze nie!!! :-)
własnie wdepłam powiedziec .... no pozegnac sie...
nie umiem sie zegnac...i mi to nie wychodzi...:dry:

no to tak.... kompika mi zaraz spakuja...i inne graty i siostra ze szwagrem biora bo dzis jada do Norwegi (mieszkaja tam),a maja duze auto to i miejsca...
reszta leci DHL-em.....

w zasadzie zostawiamy cały swoj dobytek.... wszystko rozdajemy jak takie Mikołaje normalnie...meble..pralka nawet moja noweczka zostaje u rodzinki....no ale tam mamy wszystko...Karlos mieszkanie urzadził na nasz przyjazd....

my wyjezdzamy w czwartek....1000km+prom...

takze....neta nie bedziemy mieli od razu,nie wiem ile to potrwa
dlatego jak wreszcie mi go podłacza to sie odezwe :tak::tak::tak:

no to...do usłyszenia :-):-)
trzymajcie sie,dbajcei o siebie i dzieciaczki....
buziaczki i papatki;-):elvis::elvis::elvis:

reklama
Elen to chyba normalne,zę mama ma ochotę sobie poryczeć
oddając swój skarb pod opiekę obcych,ja przez dłuższy czas
wychodziłam z przedszkola ze łzami w oczach,
a Damian bawił się w najlepsze i w ogóle nie płakał

JoasiuKubuś,jak zawsze uroczy:elvis::elvis::elvis:

Do góry