reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Hejo babole
niewiele Ci juz brakuje
Trzymam kciuki za pierwszy dzień Julencji w żłóbku ale raczej to za Ciebie trzeba dzisiaj trzymac kciuki prawda?
he he ja też raczej do wysokich nie należe już bardziej do tak zwanych kurdupli ale kocham płaskie klapki i praktycznie całe lato w takich śmigam. Mam tam jakies eleganckie na wielkie wyjscia ale unikam jak moge :-)Elf, ja też lubię japonki i również m.in. do spodni z lnu Chociaż z racji niewielkiego wzrostu noszę raczej szpilki albo po prostu wygodne buty, ale na podwyższonym spodzie
Elen kochana mamusiu będzie dobrze a Ty sie tak nie stresuj bo jeszcze schudniesz i zniknieszheloł
dzś pozostaje mi kawa i nerwowe wpatrywanie sie w komórkę - a nuż ze żłobka zadzwonią??? ja mam doły, Julka jak tylko zobaczyła dzieci zrobiła mi swoje słynne "papa" (patrzyła w stronę dzieci a do mnie machnęła rączką bez odwracania głowy) a całą drogę do żłobka wołała "ucić się, ucić!" no to pojechała sie uczyć a ja będę płakać :------(
w biurze sama
lece po śniadanko :-)
niewiele Ci juz brakuje
Trzymam kciuki za pierwszy dzień Julencji w żłóbku ale raczej to za Ciebie trzeba dzisiaj trzymac kciuki prawda?
nenius
Przyjaciółki 2008
wklejam obiecana fotke paszpotrowa )))
Super fotka :-) i śliczny chłopczyk :-)
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
dziekuję dziewczyny :-):-):-):-):-):-):-)
tak - dzisiaj kciuki to za mnie bo Julka sobie poradzi a własnie sobie ucięłam krótką pogawędke na GG z koleżanką, która miała praktyki w tym żłobku i teraz to juz cała jak na szpilkach siedze
Ewelinko - ja też od dwóch dni pochorowana (mdłosci, wymioty, ból głowy) ale to też nie to co myślicie :-) to tylko stres (żłobek) albo powracajaca choroba
Edziu - zdrówka kochane dziewczyny!!!
Joasiu - Kuba to przystojniak!!!! ale sie laski będą o niego biły, hihiii
Hanti - strasznie sie mijamy....
tak - dzisiaj kciuki to za mnie bo Julka sobie poradzi a własnie sobie ucięłam krótką pogawędke na GG z koleżanką, która miała praktyki w tym żłobku i teraz to juz cała jak na szpilkach siedze
Ewelinko - ja też od dwóch dni pochorowana (mdłosci, wymioty, ból głowy) ale to też nie to co myślicie :-) to tylko stres (żłobek) albo powracajaca choroba
Edziu - zdrówka kochane dziewczyny!!!
Hanti - strasznie sie mijamy....
Joaska
Lipcowe mamy '05
dzieki
Kubus na tym zdjeciu ma takie same usta jak R........
ahhhh
anusia_80
lipcowa mama 2005
Elen, wszystko będzie dobrze, głowa do góry i elviski na pocieszenie
Trzymam kciuki
Trzymam kciuki
anusia_80
lipcowa mama 2005
Joasiu, Kubuś no..no...przystojniak jak się patrzy, ten to dopiero będzie rwał laski;-)
elfiko
lipcowe mamy ´05
Tak tak Kubasek śliczniutki na fotce tak dorośle wygląda a ja wciąz pamietam jaki z niego pieszczoch i śmieszek kochany :-)
Kubasku ciocia elficzka tęskni za Tobą!!!
Elen zdrówka bidulko, ja dzisiaj lepiej sie czuje ale noc znowu tragiczna :sick:
nie możemy cos ostatnio spac z Weroniką :-( mała sie strasznie wierci w łóżeczku , obija sie a ja nasłu****e i ciągle wstaje ja przykrywac
Do tego nie moge zasnąc i leże i na cud chyba czekam a rano zdycham :sick:
Kubasku ciocia elficzka tęskni za Tobą!!!
Elen zdrówka bidulko, ja dzisiaj lepiej sie czuje ale noc znowu tragiczna :sick:
nie możemy cos ostatnio spac z Weroniką :-( mała sie strasznie wierci w łóżeczku , obija sie a ja nasłu****e i ciągle wstaje ja przykrywac
Do tego nie moge zasnąc i leże i na cud chyba czekam a rano zdycham :sick:
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Lilko - jak pakowanie????
Milenka i Bobas ?????
Chyba nie wyjedziesz bez pozegnania, prawda?
Nieeeeee, nie ma takiej opcji, żeby się nie zameldowała, prawda Lila?