reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Wpadłam jeszcze powiedzieć elen, że jest dzielną mamą dzielnej córy :cool2: Kochana, po takim wstępie będzie tylko lepiej :elvis:

reklama
Hejo babole

Elf, ja też lubię japonki i również m.in. do spodni z lnu :cool2: Chociaż z racji niewielkiego wzrostu noszę raczej szpilki albo po prostu wygodne buty, ale na podwyższonym spodzie :-p
he he ja też raczej do wysokich nie należe :-Djuż bardziej do tak zwanych kurdupli :-p ale kocham płaskie klapki i praktycznie całe lato w takich śmigam. Mam tam jakies eleganckie na wielkie wyjscia ale unikam jak moge :-)

heloł

dzś pozostaje mi kawa i nerwowe wpatrywanie sie w komórkę - a nuż ze żłobka zadzwonią??? ja mam doły, Julka jak tylko zobaczyła dzieci zrobiła mi swoje słynne "papa" (patrzyła w stronę dzieci a do mnie machnęła rączką bez odwracania głowy:dry:) a całą drogę do żłobka wołała "ucić się, ucić!" no to pojechała sie uczyć a ja będę płakać :-:)-:)-:)-:)-:)-(

w biurze sama

lece po śniadanko :-)
Elen kochana mamusiu będzie dobrze a Ty sie tak nie stresuj bo jeszcze schudniesz i znikniesz :tak:
niewiele Ci juz brakuje
Trzymam kciuki za pierwszy dzień Julencji w żłóbku ale raczej to za Ciebie trzeba dzisiaj trzymac kciuki prawda? :elvis::elvis::elvis:

wklejam obiecana fotke paszpotrowa :))))

4rca9tz.jpg

Super fotka :-) i śliczny chłopczyk :-)

dziekuję dziewczyny :-):-):-):-):-):-):-)
tak - dzisiaj kciuki to za mnie bo Julka sobie poradzi :tak:a własnie sobie ucięłam krótką pogawędke na GG z koleżanką, która miała praktyki w tym żłobku i teraz to juz cała jak na szpilkach siedze :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok::szok:

Ewelinko - ja też od dwóch dni pochorowana (mdłosci, wymioty, ból głowy) ale to też nie to co myślicie :-) to tylko stres (żłobek) albo powracajaca choroba :baffled::baffled:

Edziu - zdrówka kochane dziewczyny!!! :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

Joasiu - Kuba to przystojniak!!!! ale sie laski będą o niego biły, hihiii:-D:-D:-D

Hanti - strasznie sie mijamy....

Tak tak Kubasek śliczniutki na fotce :tak: tak dorośle wygląda a ja wciąz pamietam jaki z niego pieszczoch i śmieszek kochany :-)
Kubasku ciocia elficzka tęskni za Tobą!!!

Elen zdrówka bidulko, ja dzisiaj lepiej sie czuje ale noc znowu tragiczna :sick:
nie możemy cos ostatnio spac z Weroniką :-( mała sie strasznie wierci w łóżeczku , obija sie a ja nasłu****e i ciągle wstaje ja przykrywac
Do tego nie moge zasnąc i leże i na cud chyba czekam :baffled: a rano zdycham :sick:

reklama
Do góry