reklama
anusia_80
lipcowa mama 2005
hej hej:-)
anusia_80
lipcowa mama 2005
Hanti, Otylka na zdjęciu brak mi słów SŁODZIAK :-)
nenius
Przyjaciółki 2008
cześć dziewczyny :-)
witam kawowo...mniam
witam kawowo...mniam
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hejoo :-)
Dziewczyny, ale łowy
Asia, klapki fajowe i ze wszystkich też bym wybrała złote Teraz jest na topie mieć jakiś srebrny albo złoty motyw, zresztą idzie lato, więc można poszaleć ;-)
Elf, ja też lubię japonki i również m.in. do spodni z lnu Chociaż z racji niewielkiego wzrostu noszę raczej szpilki albo po prostu wygodne buty, ale na podwyższonym spodzie
Anusia, fajowe ciuszki dla małego, zwłaszcza sweterek w paski
To tyle, muszę wracać do pracy, mam nawał Do potem :ninja:
Dziewczyny, ale łowy
Asia, klapki fajowe i ze wszystkich też bym wybrała złote Teraz jest na topie mieć jakiś srebrny albo złoty motyw, zresztą idzie lato, więc można poszaleć ;-)
Elf, ja też lubię japonki i również m.in. do spodni z lnu Chociaż z racji niewielkiego wzrostu noszę raczej szpilki albo po prostu wygodne buty, ale na podwyższonym spodzie
Anusia, fajowe ciuszki dla małego, zwłaszcza sweterek w paski
To tyle, muszę wracać do pracy, mam nawał Do potem :ninja:
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
heloł
dzś pozostaje mi kawa i nerwowe wpatrywanie sie w komórkę - a nuż ze żłobka zadzwonią??? ja mam doły, Julka jak tylko zobaczyła dzieci zrobiła mi swoje słynne "papa" (patrzyła w stronę dzieci a do mnie machnęła rączką bez odwracania głowy) a całą drogę do żłobka wołała "ucić się, ucić!" no to pojechała sie uczyć a ja będę płakać :------(
w biurze sama
lece po śniadanko :-)
dzś pozostaje mi kawa i nerwowe wpatrywanie sie w komórkę - a nuż ze żłobka zadzwonią??? ja mam doły, Julka jak tylko zobaczyła dzieci zrobiła mi swoje słynne "papa" (patrzyła w stronę dzieci a do mnie machnęła rączką bez odwracania głowy) a całą drogę do żłobka wołała "ucić się, ucić!" no to pojechała sie uczyć a ja będę płakać :------(
w biurze sama
Joaska
Lipcowe mamy '05
heloł
w biurze sama
babo kochana.......
czys Ty oszalała, jakie smucic i jakie sama???
Masz nas i nie smuc sie bidoku, tysiace matek codziennie umiera ze starchu ze ich dziecko sie zaplacze za Nimi w złobkach, przedszkolach a Twoja DZIELNA Juleczka poszła tam smiało..........
gratki dla Ciebie i dla Malutkiej!!!!
i prosze sie nie smutac bo przyjade, przełoze przez kolano i........................no!
Joaska
Lipcowe mamy '05
hihih dzieki , butki fajowe ale zobaczymy jak sie bede prezentowały na nodze!!!
czesc babiszonki :-):-)
słonce niewinnie przebłyskuje zaa chmur, miałam straszne sny i czuje sie jakas taka wymieta...........i własnie pije kawe: zbozowa niestety.........moj zoładek po wczorajszych 3 jakos niedobrze sie czuł!!:sick::sick:
nenius
Przyjaciółki 2008
heloł
w biurze sama
Elen buziaki dla Ciebie . Wyobrażam sobie, co przeżywasz...Ale wiesz co? Musi być dobrze!!! Najważniejsze, ze Juleńka nastawiona pozytywnie
Wszystkim chorowitkom życzę zdróweczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aaaaaaaaaa, no i gratuluję udanych zakupów :-)
Mój S mnie zaskoczył ostatnio bo wrócił do domu z piękną czerwoną różą...............
A wczoraj byłiśmy w odwiedzinach u mojej kuzynki zabaczyc jej małego synka - no może juz nie takiego strasznie małego, 3 miesiące skończył. Fajnie było :-)
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
wklejam obiecana fotke paszpotrowa )))