reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
w pierwszej chwili się wsciekłam ale zaraz potem pomyślałam jaka ja jestem durna :-) i mnie to rozbawiło :-)

to mi chyba bardziej poszczescilo - dostalam odpowiedz ze dziecko urodzi sie zdrowe i silne, plci zenskiej i ze porod bedzie przebiegal prawidlowo. Wszystko zgodnie z moją intuicją :p

Ja co prawda nie mam wiary we wrozki ale milo dostac takie informacje, oj jak milo, hi hi :lol:

acha - jak wyslalam drugiego smsa z dodatkowymi inf to juz wystarczylo. Napisalam imiona moje i meza, nasze znaki zodiaku, date urodzenia dziecka i zaplodnienia, na co mam smak i ...ze zle spie. Pewnie mieli ubaw jak to czytali :lol:

Piszcie jeszcze jakie otrzymalyscie odpowiedzi!

pozdrowka

Tak sobie mySlałam że jak wrócę to zamieszczę tu zdjęcie z usg ale niewiem jak mam to zrobic eh

dostalam odpowiedz, ze urodze zdrowego i silnego symna od tej pod numerem 7260 (hi hi) ale fajnie to tak jak myslalam. No a wyslalam jeszcze do tamtej jednej to juz trzeciego smsa mialam jej pisac i sie wkurzylam i juz nic nie napisalam. Wiec dziewczynki piszcie do tej z pod numeru 7260. Jeszcze dostalam smsa od niej czy w czyms moze mi jeszcze pomoc, ale juz nie odpisalam bo i po co.

Wiecie co? moj swietej pamieci Dziadek bawil sie obraczka i za kazdym razem trafial jesli chodzilo o plec dziecka...tylko mojej Mamie jak byla ze mna w ciazy nie umial odpowiedziec i strasznie sie wkurzal bo obraczka raz krecila sie w kolko a raz w kreske i dziadek powiedzial ze nie wie :roll: i co sie okazalo?!!!! urodzilam sie ja i moj brat :lol: (blizniaki hehe)
a obraczke zawiesza sie na nitce i pionowo przesowa miedzy kciukiem i palcem wskazujacym pare razy w ogore i w dol alr trzeba to robic tak by obraczka sie nie wahala. potem trzeba ja potrzymac nad cala dlonia(na tej nitce) i tak w bezruchu poczekac az sama zacznie sie krecic:jesli w kolko to dziewczynka jesli w kreseczke to chlopiec
nie wiem ile w tym prawdy ale pobawic sie mozna i nic nie kosztuje :wink: tyle ze lepiej jest jesli ktos to robi a nie samemu :wink:
ciekawe czy sie sprawdzi co nie? :lol:

Dziewczyny, a ja mam fajna wiadomosc. Nasza Dzidzia zaczela sie ruszac tak, ze ja juz czuje. Tzn. nie kopie jeszcze tak, zebym czula od srodka, ale jak poloze reke na brzuchu, to co jakis czas dostane takiego delikatnego kopniaczka. No i brzuch mi sie co jakis czas "wybrzusza" w niektorych miejscach :D Najlepiej to czuc na lezaco z samego rana. Ale super!!! Piszcie czy tez cos juz czujecie. Milego dzionka.

reklama
Klaudio - jestes tydzien do przodu bardziej niz ja - mam nadzieje ze ja za tydzien tez juz poczuje :-)

tusiu - a jakie podalas inf sms-em o sobie?

Do góry