anusia_80
lipcowa mama 2005
Co jest z tym BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
he he he he he hewidocznie nasz wątek osiągnął masę krytyczną i się rozjechał na dobre hehe
amen
Poza tym, my także dalej na pieluchach, więc Wiki nie jestes sama
Jedynie rano uda nam się zrobić siusiu do nocnika i na tym koniec
Nocnik słuzy raczej jako krzesełko do siedzenia przed Tv przy oglądaniu bajek Poza tym narazie jakos nie mam motywacji,żeby się do tego zabrac tak na powaznie, poczekam do lata;-)
A co do Maksa - czuje się jakbym miała w domu niemowlę podbudki w nocy = sztuk aaaa z 5 albo lepiej :sick:
Nie wiem o co biega, ale tłumacze to rosnącymi piatkami
Czy to się kiedyś kończy ?
ujjj to pracuj nad tym faciem bo co to za robota bez dostępu do gg ;-)
Mam nadzieję, że się pospieszysz
cześć Joasiu :-)
A może jakies fotki ze spotkania ;-) :-)
Fotek nie ma Tzn Joasia raz mnie oślepiła swiatłem swojej komórki, ale chyba efeklt był niezadowalający bo szybko wykasowała swoje dzieło ;-) A spotkanko generalnie... takie w stylu ploteczki po pracy. Niecale 2 godzinki, babskie tematy. A klimacik jak zawsze u nas - nawet jak się nie znamy, to się czujemy jakbyśmy kumplowały się od dawna. Dla mnie to było pierwsze spotkanie z AniąSz i tera zmam nadzieję, że uda nam się częściej widywać
Dziewczyny stwierdziły, że już nieźle widać mój brzuszek :-)