Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Powodzenia :-)Zaczęłam urabianie nowego informatyka :ninja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia :-)Zaczęłam urabianie nowego informatyka :ninja:
No nie tak znowu oleje, bezprzesady
P. pojedzie tam ok piątku
Dzięki IwonMyślę, że w sytuacji, jaką opisujesz chyba zrobiłabym podobnie. Jeśli relacje są tak beznadziejne trudno, żebyś miała ochotę na wizyty u tak naprawdę obcych ludzi. Ja czułabym się koszmarnie. Dziecku też pewnie nie będzie szczególnie przykro, jeśli w ogóle nie zna 'wujka'. Szukałabym chyba innych rozwiązań i Wasze z odwiedzinami łosia wcześniej wydaje się rozsądne. Ale zrobisz, jak uważasz ;-)
cześć Joasiu :-)hej babeczki kochane!!!!
własnie pakuje graty i zaraz wracamy do stalowki!!
jeszcze tylko małe zakupy w IKEII i w h&m ( elfik )
nie nadrobiłam zabardzo bo necik muli strasznie, w domku poczytam!!
spotkanko super sie udało!!!
dorotka i malenstwo suuper, razem z ania pozdrowiłysmy brzuszek od wszystkich!!!
fotek nie robiłysmy bo gadałysmy :-) ;-) ...serio fotek brak...za to pozostal pełny zoładek bo się najaaaaaaaaaaaaaaadddddddddddddddłłłłłłłłłłłłłłąaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmcześć Joasiu :-)
A może jakies fotki ze spotkania ;-) :-)
Hejo Hanti:-)kochane nie będe nadrabiać,bo nie dam rady,
dziękuje za troskę,tym które z Was martwiły sie o nas,
mam nadzieję,że wybaczycie mi to małe zaniedbanie