reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Myślę, że w sytuacji, jaką opisujesz chyba zrobiłabym podobnie. Jeśli relacje są tak beznadziejne trudno, żebyś miała ochotę na wizyty u tak naprawdę obcych ludzi. Ja czułabym się koszmarnie. Dziecku też pewnie nie będzie szczególnie przykro, jeśli w ogóle nie zna 'wujka'. Szukałabym chyba innych rozwiązań i Wasze z odwiedzinami łosia wcześniej wydaje się rozsądne. Ale zrobisz, jak uważasz ;-)

Dzięki Iwon:elvis:
Relacji to nie ma wcale:no: :no:
Nie ma odwiedzin, nie ma życzń z okazji świąt, nie wiem jak dziewczynka ma na imię, P. zapomniał
Dla mnie to obcy ludzie, których w sobotę widziałabym pierwszy raz na oczy

Wiki sorry,że ja tak prosto z biegu,
a się wtrącam.............ale może właśnie komunia jest okazją,
by poznac dziecko i jego rodzinę,
by nawiązać bliższy kontakt.............możesz się mile zaskoczyć,
a nie wiem czy tak do końca ta dziewczynka
nie zauważy braku własnego chrzestnego na komunii,
to właśnie najważniejsza,zaraz po chrzcie impreza,gdzie
chrzestni są porzadani

mój Damian niby nie chciał zobaczyc swojej babci
od strony biologicznego ojca,
a jak przyszła był taki szczęśliwy,
chociaż nie miał z nia kontaktu i dziś nie ma,
ale liczy się fakt,że była i ma z nia zdjęcia

ja bym rozważyła pójście w dzień komunii,
a jeśli bym się źle poczuła opuściłabym imprezę,
przecież z jakiegoś powodu Twój mąż został tym chrzestnym
zgodził sie na to,to teraz powinien w ten ważny dzień
być tam,gdzie nakazuje obowiązek...........robi się to dla dziecka przede wszystkim

fotek nie robiłysmy bo gadałysmy :-) ;-) ...serio fotek brak...za to pozostal pełny zoładek bo się najaaaaaaaaaaaaaaadddddddddddddddłłłłłłłłłłłłłłąaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmm

no niestety nie robi lysmy fotek!!!

czesc "baraninko" hehehe
ja nadal czuje moje nalesniczki hehehe
aneczko dziekuje za spotkanko, nie nagadałysmy sie wcale ale mam nadzieje ze nadrobimy jak przyjade niedługo!!!
buzka :elvis:

fotek nie robiłysmy bo gadałysmy :-) ;-) ...serio fotek brak...za to pozostal pełny zoładek bo się najaaaaaaaaaaaaaaadddddddddddddddłłłłłłłłłłłłłłąaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmm
Aniu:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

akurat Ty możesz sobie podjeść,masz idealna figurę:-p ;-) :tak: :-)

baby u Was też świruje forum,
dałam cytat.............i mam jakieś egipskie piramidy,
wszystkie odpowiedzi sa dziwnie zapisane,
a mojej nie ma

wiecie co ostatnio doszło do mnie,że mam juz w domu kawalera,
pod okanami Damiana przechadzają się dziewczyny,
zaglądając nam beszczelnie w okna,
jak zauważyły mnie to zwiały.............ale ja juz stara jestem:-p :baffled: :eek:

niestety tak

Wasze odpowiedzi pojawiają się dopiero jak sie próbuje was cytować.

Więc ja klikam cytuj, czytam co napisałyście i wracam do głównego wątku nie wysyłając tej odp. z cytatem.

reklama
niestety tak

Wasze odpowiedzi pojawiają się dopiero jak sie próbuje was cytować.

Więc ja klikam cytuj, czytam co napisałyście i wracam do głównego wątku nie wysyłając tej odp. z cytatem.

bb schodzi na psy:-( :-( :-( :-( :-(
wiecznie cos nie gra:dry:

Do góry