nenius
Przyjaciółki 2008
cześć Joasiu :-)
A może jakies fotki ze spotkania ;-) :-)
tak, tak tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć Joasiu :-)
A może jakies fotki ze spotkania ;-) :-)
Szkoda:-( ale ciesze się ,że spotkanko sie udało :-)fotek nie robiłysmy bo gadałysmy :-) ;-) ...serio fotek brak...za to pozostal pełny zoładek bo się najaaaaaaaaaaaaaaadddddddddddddddłłłłłłłłłłłłłłąaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmm
Myślę, że w sytuacji, jaką opisujesz chyba zrobiłabym podobnie. Jeśli relacje są tak beznadziejne trudno, żebyś miała ochotę na wizyty u tak naprawdę obcych ludzi. Ja czułabym się koszmarnie. Dziecku też pewnie nie będzie szczególnie przykro, jeśli w ogóle nie zna 'wujka'. Szukałabym chyba innych rozwiązań i Wasze z odwiedzinami łosia wcześniej wydaje się rozsądne. Ale zrobisz, jak uważasz ;-)
Dzięki Iwon
Relacji to nie ma wcale
Nie ma odwiedzin, nie ma życzń z okazji świąt, nie wiem jak dziewczynka ma na imię, P. zapomniał
Dla mnie to obcy ludzie, których w sobotę widziałabym pierwszy raz na oczy
fotek nie robiłysmy bo gadałysmy :-) ;-) ...serio fotek brak...za to pozostal pełny zoładek bo się najaaaaaaaaaaaaaaadddddddddddddddłłłłłłłłłłłłłłąaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmm
Aniufotek nie robiłysmy bo gadałysmy :-) ;-) ...serio fotek brak...za to pozostal pełny zoładek bo się najaaaaaaaaaaaaaaadddddddddddddddłłłłłłłłłłłłłłąaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmm
Hejo Hanti:-)
Cieszymy się,że jestes juz z nami Wita Cię "nowa", ale wdrążona już lipcóweczka
niestety tak
Wasze odpowiedzi pojawiają się dopiero jak sie próbuje was cytować.
Więc ja klikam cytuj, czytam co napisałyście i wracam do głównego wątku nie wysyłając tej odp. z cytatem.