reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
bo mały zalapal o co chodzi i nawet jak Mu sie nie chce to się tak spręży, że chociaz kilka kropel poleci

hi, hi, mój robi tak samo, lubi też pierdzieć i zmusza się do tego, bo wie, że się wtedy śmiejemy ;-) :-p

Muszę przyznać że czuję się rzeczywiście bardzo dobrze i mam nadzieję, że jeszcze długo tak będzie

No to bravo i tak trzymać mamuśka :cool2:

Ja się powoli pakuję i śmigam do domu, do jutra kobiałki :-)

:szok: Generalnie BB tak mi muli, że aż nie chce sie mi pisac.Cały czas albo pokazuje , ze nie można wyswietlić strony a jak już to wyświetla mi wszytsko na białym tle w jakimś kosmicznym rozmiarze. Nic nie kumam:szok: , ale chyba razję ma e-mama:masa krytyczna jak nic:-D :-D :tak: :tak:

I jeszcze napisze że zazdroszcze Gazelaczkowi dobrego samopoczucia:baffled: :confused: :tak: Ja mam totalnie odwrotnie niż w ciązy z Mateuszkiem.I mogę to okreslić jednym słowem:zdecydowanie gorzej:-( .

I zazdroszcze wam udanego spotkanka warszawskiego:tak: :tak: Tylko nie moge uwierzyć, ze nie zorbiłyście ani jednej fotki.:szok: :szok: :szok:

No jak tak można nie mysleć o zaspokojeniu ciekawości pozostałych lipcówek.:wściekła/y: ;-) ;-) .

reklama
A Hanti to ma oficjalne upomnienie za nieodzywanie się gg:tak: :tak: :tak: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: ;-) ;-) ;-)

A tak poważnie to dobrze że w końcu się pokazałaś.I tak trzymać.
A teraz ide bo nikogo tu chyba nie ma poza mna:-p .

Do góry