reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dzień dobry :) :-p

ale mnie łamie w kościach :-p

coś wieje za oknem i słoneczko świeci !

miłego dziona !!!

a moje dzieci awanturowało się w nocy o mlemo dostał mlemo to jaja se zrobił bo jednak nie chcial później przywpływał mnie z tysiąc razy i 3 fatygowałam się do niego w końcu kokocha przyczłapal do mnie

Hejooo w ten jakże piękny deszczowy dzień :zawstydzona/y:;-)

O właśnie jakiś pan z budowy leje pod naszym śmietnikiem.... ale mam widok :szok::szok::szok:

cześć śpiochy:-)
ja tez prosze o nazwę tego preparatu na włoski, hihiiiii

Edziu - przez długi czas miałam takie widoki na codzień :baffled: :baffled: :baffled: i niestety konieczność współpracy z takimi panami... teraz na szczęście jestem po drugiej stronie barykady, hiihiiiii :-D
a przy okazji: moja firma zabiera się za poprawę gospodarki wodno-ściekowej w Gdańsku.... ;-) :-) :-) :-)

Cześć!

Witam z kawusią :-)

Jak tam wypadło wczorajsze spotkanie???????????????????

A ja jednak poszłam wczoraj do lekarza. W sumie to nie dowiedziałam sie co mi dolega ale za to dostałam całą masę leków - w tym antybiotyk i zapłaciłam bagatela 102 zł 56 gr :eek: (i to z karta zniżkową!). Tylko chorować, no nie? Poza tym usłyszałam (po raz pierwszy w życiu) że mam zbyt prosty kręgosłup w odcinku piersiowym :confused: :confused: :confused:

emamo a jak tam elmo?
kupiłam wczoraj Julii książeczkę z 10 zasadami opieki nad zwierzakami Grovera i wieczorem zamiast butli z mlekiem miałam sesję czytania i opowiadania o Elmo i Dorotce :-D :-D :-D :-D :-D a rano rozgrzebała swoje kolorowanki i przybiegła do mnie do kuchni z rękami w górze i wielkim krzykiem: "elmo nie ma!" :eek: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: musze wydrukować :tak:

reklama
Piąteczka, ja też nie cierpię tego siedzenia przy stole, jedzenia i gadania z rodzinką o śledziach i moich planach rodzinnych :baffled:
A ja tego wręcz nienawidzę i dlatego nie idziemy na komunię w tą sobotę i mam gdzieś co sobie pomyślą (mój mąż jest chrzestnym)
skoro od chrztu nie raczyli zaprosić ani razu męża choćby na kawę, a mnie nie chcieli nawet poznać to mam ich gdzieś, dodam tylko że mieszkamy od siebie 40 km
Do tego to zaproszenie na komunię to poprostu żenada:no: :no:
Mama dziewczynki zadzwoniła do mąża na komorkę i to wszystko
nawet im się nie chciało zaproszenia wysłać:szok: :szok: :szok:

Do góry