reklama
a jak!! heheZa pierwszym razem przeczytałam: w Dominikanie...
Dzien dobry :-)
Czesc czy mozesz podac mi nazwę środku, który dostała Weronika na porost włosów ?;-) :-)
Jestem w szoku jakie ma długie wloski
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Dzień dobry
ale mnie łamie w kościach
coś wieje za oknem i słoneczko świeci !
miłego dziona !!!
a moje dzieci awanturowało się w nocy o mlemo dostał mlemo to jaja se zrobił bo jednak nie chcial później przywpływał mnie z tysiąc razy i 3 fatygowałam się do niego w końcu kokocha przyczłapal do mnie
ale mnie łamie w kościach
coś wieje za oknem i słoneczko świeci !
miłego dziona !!!
a moje dzieci awanturowało się w nocy o mlemo dostał mlemo to jaja se zrobił bo jednak nie chcial później przywpływał mnie z tysiąc razy i 3 fatygowałam się do niego w końcu kokocha przyczłapal do mnie
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
cześć śpiochy:-)
ja tez prosze o nazwę tego preparatu na włoski, hihiiiii
Edziu - przez długi czas miałam takie widoki na codzień i niestety konieczność współpracy z takimi panami... teraz na szczęście jestem po drugiej stronie barykady, hiihiiiii
a przy okazji: moja firma zabiera się za poprawę gospodarki wodno-ściekowej w Gdańsku.... ;-) :-) :-) :-)
ja tez prosze o nazwę tego preparatu na włoski, hihiiiii
Edziu - przez długi czas miałam takie widoki na codzień i niestety konieczność współpracy z takimi panami... teraz na szczęście jestem po drugiej stronie barykady, hiihiiiii
a przy okazji: moja firma zabiera się za poprawę gospodarki wodno-ściekowej w Gdańsku.... ;-) :-) :-) :-)
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Jak 3 stówy to PrevenarNie wiem którą szczepionką Wiem, ze kosztuje chyba za trzy stówy
Pneumo 23 kosztyje ok 47 zł jest różnica nie
nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć!
Witam z kawusią :-)
Jak tam wypadło wczorajsze spotkanie???????????????????
A ja jednak poszłam wczoraj do lekarza. W sumie to nie dowiedziałam sie co mi dolega ale za to dostałam całą masę leków - w tym antybiotyk i zapłaciłam bagatela 102 zł 56 gr (i to z karta zniżkową!). Tylko chorować, no nie? Poza tym usłyszałam (po raz pierwszy w życiu) że mam zbyt prosty kręgosłup w odcinku piersiowym
Witam z kawusią :-)
Jak tam wypadło wczorajsze spotkanie???????????????????
A ja jednak poszłam wczoraj do lekarza. W sumie to nie dowiedziałam sie co mi dolega ale za to dostałam całą masę leków - w tym antybiotyk i zapłaciłam bagatela 102 zł 56 gr (i to z karta zniżkową!). Tylko chorować, no nie? Poza tym usłyszałam (po raz pierwszy w życiu) że mam zbyt prosty kręgosłup w odcinku piersiowym
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
emamo a jak tam elmo?
kupiłam wczoraj Julii książeczkę z 10 zasadami opieki nad zwierzakami Grovera i wieczorem zamiast butli z mlekiem miałam sesję czytania i opowiadania o Elmo i Dorotce a rano rozgrzebała swoje kolorowanki i przybiegła do mnie do kuchni z rękami w górze i wielkim krzykiem: "elmo nie ma!" musze wydrukować
kupiłam wczoraj Julii książeczkę z 10 zasadami opieki nad zwierzakami Grovera i wieczorem zamiast butli z mlekiem miałam sesję czytania i opowiadania o Elmo i Dorotce a rano rozgrzebała swoje kolorowanki i przybiegła do mnie do kuchni z rękami w górze i wielkim krzykiem: "elmo nie ma!" musze wydrukować
reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
A ja tego wręcz nienawidzę i dlatego nie idziemy na komunię w tą sobotę i mam gdzieś co sobie pomyślą (mój mąż jest chrzestnym)Piąteczka, ja też nie cierpię tego siedzenia przy stole, jedzenia i gadania z rodzinką o śledziach i moich planach rodzinnych
skoro od chrztu nie raczyli zaprosić ani razu męża choćby na kawę, a mnie nie chcieli nawet poznać to mam ich gdzieś, dodam tylko że mieszkamy od siebie 40 km
Do tego to zaproszenie na komunię to poprostu żenada
Mama dziewczynki zadzwoniła do mąża na komorkę i to wszystko
nawet im się nie chciało zaproszenia wysłać